Εθνική ομάδα Drift: Ήταν όλοι υπέροχοι

Σε μια σεμνή τελετή στο Ολυμπιακό Μέγαρο, έγιναν την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου οι βραβεύσεις στους αθλητές που αποτέλεσαν την Εθνική ομάδα Drift, η οποία μας εκπροσώπησε επάξια στην Ελλάδα σε τρείς διεθνής αγώνες, ένα παγκόσμιο και δυο Ευρωπαϊκούς.

Η Εθνική ομάδα αποτελείτο από 10 αθλητές, τους Άντρο Αντωνίου, Χαράλαμπο Τσουρή, Γιώργο Χριστοφόρου, Σταύρο Γρύλλη, Σάββα Σημιανό, Κυριάκο Μάριου, Δαυίδ Δαυίδ, Χρίστο Ελευθερίου, Σέργιο Γρηγορίου και Χαράλαμπο Νικολάου.

Σημαντικές διακρίσεις στους τρείς αγώνες που έτρεξαν πέτυχαν οι Άντρος Αντωνίου, ο οποίος ολοκλήρωσε τρίτος στον αγώνα King of Nations στις Σέρρες, με τους Χρίστο Ελευθερίου και Χαράλαμπο Τσουρή να ολοκληρώνουν έκτος και όγδοος αντίστοιχα. Ο Σταύρος Γρύλλης ολοκλήρωσε δεύτερος στους δυο αγώνες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (MDC) σε Μαραθώνα και Ηράκλειο, ενω ο πρωταθλητής μας Γιώργος Χριστοφόρου ολοκλήρωσε τρίτος στον αγώνα MDC στον Μαραθώνα. Επίσης στον αγώνα MDC στον Μαραθώνα ο Σάββας Σημιανός ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση στην κατηγορία streetlegal. Στην ίδια διοργάνωση ο Κυριάκος Μάριου τερμάτισε στην έκτη θέση. Ο Δαυίδ Δαυίδ κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα των δυο πρώτων αγώνων και στο Ηράκλειο κατέκτησε την πέμπτη θέση

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του προέδρου της Δημοκρατίας σε θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης ο οποίος υποσχέθηκε ότι η πολιτεία θα είναι στο πλευρό του Σωματείου για οτιδήποτε χρειαστεί. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Χρίστος Πιερίδης, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, ο οποίος ανέφερε ότι σε συνεργασία με το PowerDriftClubδιευθετήθηκε όπως δοθεί χώρος των εγκαταστάσεων στο αεροδρόμιο Λακατάμιας για να διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος Drift. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και η εκπρόσωπος του ΚΟΑ Στέφανη Γουίλερ όπως επίσης και η εκπρόσωπος του ΚΟΤ Νίκη Καραγιώργη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις στους διακριθέντες και σε όσους συμμετείχαν στην Εθνική Κύπρου Drift, όπως επίσης και στους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.