WRC: Συμφώνησε με τη Michelin για ακόμα τρία χρόνια

Η εταιρία ελαστικών Michelin επέκτεινε τη συνεργασία της με τον προωθητή του WRC και έτσι θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Michelin ψάχνει την 300η νίκη στο WRC και αυτό το πιθανότερο θα γίνει στον αγώνα της Ισπανίας.

Η εμπλοκή της Michelin στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεκίνησε το 1973 και τότε όλοι οι κατασκευαστές φορούσαν ελαστικά της Γαλλικής φίρμας.

Τώρα οι πλύστες εργοστασιακές ομάδες χρησιμοποιούν ελαστικά της Michelin τα οποία τους προσφέρουν κράτημα, ταχύτητα, ψηλή απόδοση και αντοχή σε χωμάτινες επιφάνειες, γλιστερή άσφαλτο και παγωμένες ή χιονισμένες ειδικές διαδρομές.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Michelin Motorsport είπε σχετικά: Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τις εργοστασιακές ομάδες και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας βοηθά να κατασκευάζουμε τα καλύτερα ελαστικά. Τα καινούργια αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν από του χρόνου είναι πιο δυνατά και αυτό είναι πρόκληση για τους μηχανικούς μας ούτως ώστε να συνεχίσουν να κατασκευάζουν όχι μόνο ανταγωνιστικά, αλλά και ασφαλέστερα και πιο ευέλικτα ελαστικά.