Οι οδηγοί της Volkswagen έφεραν το τέλειο αποτέλεσμα στον αγώνα της Σουηδίας. Οι Ole Christian Veiby-Andreas Andersson κέρδισαν το δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία WRC 2 με το Polo GTI R5. Το Σκανδιναβικό δίδυμο πήρε νωρίς το προβάδισμα στην κατηγορία και πιο συγκεκριμένα από την τρίτη ειδική και από τότε δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Το Volkswagen Polo GTI R5 δούλεψε σαν ρολόι στον πάγο και στο χιόνι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι Veiby-Anderson πέραν από τη νίκη στην κατηγορία ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην ένατη θέση γενικής.

Οι Emil Lindholm-Mikael Korhonen τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, ενώ πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα είχαν και οι Johan Kristoffersson-Stig Rune. Ο δις πρωταθλητής rallycross ανέβασε το δικό του Polo GTI R5 στην τρίτη θέση της κατηγορίας WRC 2.

Το Polo ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο σε δέκα ειδικές, με τον Veiby να κερδίζει οκτώ και τον Kristoffersson δύο.










































