Valentno Rossi: Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοικτό

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha MotoGP Valentino Rossi  κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο Brno το 1996, τότε με μοτοσυκλέτα 125 κυβικών και την επόμενη χρονιά κέρδισε και τον πρώτο του τίτλο. Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε  και ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιστρέφει στο Brno με πολύ καλές αναμνήσεις, έχοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ πέντε νικών στη μεγάλη κατηγορία. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Θρυλικός Ιταλός απέχει μόλις δέκα βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και στοχεύει τερματισμό στο βάθρο με απώτερο σκοπό τον δέκατο τίτλο, λέγοντας ότι όλα είναι ανοικτά.

”Ξεκουράστηκα αρκετά στις διακοπές και πέρασα αρκετό χρόνο με τους φίλους μου’’, είπε ο Valentino Rossi και συνέχισε: ‘’Επέστρεψα στην προετοιμασία και τις προπονήσεις και νοιώθω πολύ καλά. Εξασκήθηκα αρκετά στο γυμναστήριο και με μοτοσυκλέτα όμως τώρα θέλω να επιστρέψω στην M1 μου και να εργαστώ μαζί με την ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοικτό και πρέπει να εργαστούμε σκληρά αν θέλουμε να τερματίζουμε στο βάθρο. Η πίστα του Brno μου αρέσει πάρα πολύ και έχω πολύ καλές αναμνήσεις εδώ. Ελπίζω να κάνω ακόμα ένα καλό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε γρήγοροι από την πρώτη περίοδο δοκιμών’’.