Trial Tiger Rallysprint 2020 – Ασταμάτητοι οι Νεκτάριος Γεωργίου και Αντώνης Χρυσοστόμου

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού παράλληλα με το Tiger Rally διοργάνωσε και το Trial Tiger Rallysprint το οποίο ήταν επίσης υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

O αγώνας διεξήχθη την Κυριακή στην ασφάλτινη ειδική διαδρομή ETS Racing Fuels Alassa – Pera Pedi και σε αυτόν έλαβαν μέρος έξι πληρώματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πλήρωμα των Νεκτάριου Γεωργίου/Αντώνη Χρυσοστόμου με Honda Civic ήταν πραγματικά καταιγιστικοί. Ήταν εκ των φαβορί για επικράτηση και αυτό το επιβεβαίωσαν στον αγώνα καθώς όπως εξελίχθηκε δεν είχαν κανένα πρόβλημα να γράψουν τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο περάσματα της ειδικής διαδρομής κατακτώντας με αυτό τον τρόπο και την πρώτη θέση γενικής.

Στην δεύτερη θέση 01:09.04 πιο πίσω τερμάτισε το πλήρωμα των Σωκράτη Σωκράτους/Αντρέα Αντρέου με Subaru Imprezaοι οποίοι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας βρέθηκαν σε μεγάλη μάχη με τους Αργύρη Σταύρου-Παναγιώτη Ξενοφώντος για τη δεύτερη θέση.  Κατάφεραν να καλύψουν το χαμένο χρόνο που είχαν στην πρώτη διαδρομή στο επαναληπτικό πέρασμα, τερματίζοντας όπως προαναφέραμε δεύτεροι τελικά με μόλις τρία δευτερόλεπτα διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Οι Αργύρης Σταύρου/Παναγιώτης Ξενοφώντος (Suzuki Swift) συμβιβάστηκαν τελικά με την τρίτη θέση. Παρόλο που έτρεχαν για πρώτη φορά σαν πλήρωμα, αφού ως επι το πλείστον ο Σταύρου αγωνίζεται σε αγώνες πίστας, εντούτοις  κατάφεραν να έχουν μια εντυπωσιακή παρουσία κυνηγώντας και αυτή την πιο πάνω θέση.

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε το δεύτερο Subaru Impreza του αγώνα, με το πλήρωμα των Μάριου Tyley/Χριστόδουλο Πετρακίδη. Στην πέμπτη θέση και πρώτο στην δικήνητη κατηγορία τερμάτισε το πλήρωμα των Αντρέα Χαραλάμπους και Φίλιππου Φιλίππου (Honda Civic), ενώ μεγάλοι άτυχοι του αγώνα ήταν οι Παναγιώτης Μέσσιου και Σοφοκλής Μιχαήλ (Seat Ibiza) οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν το δεύτερο τους πέρασμα.

Το σωματείο της Λεμεσού προσπάθησε να πρωτοτυπήσει και προσελκύσει αμιγώς ασφάλτινους οδηγούς οι οποίοι ήταν παροπλισμένοι την φετινή χρονιά αφού λόγω και των γεγονότων με την πανδημία δεν διοργανώθηκε αγώνας ανάβασης παρα μόνο Time Attack στον οποίο η συμμετοχή ομολογουμένως ήταν αθρόα. Δυστυχώς η παρουσία μόνο έξι πληρωμάτων δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία και ευελπιστούμε σε περισσότερες συμμετοχές στο μέλλον.

LAC TRIAL FINAL RESULTS

Μιχάλης Κοντογιώργης