Tom Fowler: Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί στην Σουηδία

Ο Sébastien Ogier έχασε ένα συναρπαστικό αγώνα στις Γαλλικές Άλπεις από τον συμπατριώτη του και πρωτοεμφανιζόμενο στην MSport Ford, Sébastien Loeb, μετά που είχε σκασμένο ελαστικό στην προτελευταία ειδική διαδρομή.

Ο Elfyn Evans δεν κατάφερε να κρατηθεί στη μάχη για τη νίκη καθώς είχε έξοδο όντας μέχρι εκείνη τη στιγμή τρίτος, αφήνοντας έτσι τον Kalle Rovanperä ως το δεύτερο GR Yaris ο οποίος τερμάτισε τέταρτος.

«Αυτό πόνεσε», είπε ο Fowler. «Ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη στο Μόντε Κάρλο και όχι μόνο με τον Seb. Και ο Elfyn οδηγούσε πολύ καλά και ίσως θα μπορούσαμε και το 1-2. Το αποτέλεσμα όμως με το οποίο φύγαμε από εκείνο τον αγώνα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό».

Παρά το γεγονός ότι η Toyota έμεινε δεύτερη στην κατάταξη των κατασκευαστών πίσω από την MSport Ford μετά το Μόντε, ο Fowler και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να αντεπιτεθούν στο μοναδικό αμιγώς χειμερινό αγώνα του WRC στην Umeä

«Αν κοιτάξετε τη γενική εικόνα, είναι θετική. Πήραμε τέσσερα αυτοκίνητα στον αγώνα και έτρεξαν καλά. Ήμασταν κοντά στη νίκη αλλά δεν συνέβη. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν οδηγό, ούτως ώστε να μην το επαναλάβουμε στην Σουηδία. Όταν κερδίζεις είναι εύκολο να πας σπίτι και να νομίζεις ότι είσαι θρύλος, μόνο μέχρι να επιστρέψει κάποιος και να σε κερδίσει στον επόμενο αγώνα. Θα ανακάμψουμε στην Σουηδία».

Ο Fowler θα επιδιώξει να επαναλάβει το αποτέλεσμα που πέτυχε η Toyota την τελευταία φορά που το WRC επισκέφτηκε την Σουηδία το 2020, όταν ο Evans σημείωσε την παρθενική του νίκη σε ένα Yaris World Rally Car.