ŠKODA Connect, τα πάντα μέσα σε ένα app

Με την ενημερωμένη εφαρμογή SKODA Connect, η Τσέχικη εταιρεία ενοποιεί τις λειτουργίες της εφαρμογής ŠKODAConnect και του ŠKODA OneApp. Ταυτόχρονα, η ŠKODA προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή και διευκολύνει ακόμη περισσότερο την ασύρματη πρόσβαση και την άμεση επικοινωνία με το όχημα. Την ίδια στιγμή, οι οδηγοί θα μπορούν να ζουν όλη αυτή την εμπειρία μέσα από διάφορες συσκευές όπως smartphone και smartwatch, καθώς και την κεντρική οθόνη ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Ο Alain Favey, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ŠKODA AUTO δήλωσε: «Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη στις ψηφιακές εφαρμογές μας. Η ενημερωμένη εφαρμογή ŠKODA Connectσυνδυάζει τις λειτουργίες της προηγούμενης εφαρμογής Connect και της εφαρμογής ŠKODA OneApp σε μια μοναδική λύση. Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε όλο και πιο φιλικοί προς τον χρήστη, πάντα με γνώμονα το σλόγκαν μας,«SimplyClever». Τα σχέδιά μας για το μέλλον προβλέπουν ένα ενοποιημένο και κατανοητό τρόπο πρόσβασης σε όλα τα κανάλια ŠKODA όπως το διαδίκτυο, εφαρμογές και άλλα.»

Μέχρι τώρα, οι ιδιοκτήτες ŠKODA αντιμετώπιζαν μια επιλογή από δύο διαφορετικές εφαρμογές για πρόσβαση σε δεδομένα από τα οχήματά τους. Το ŠKODA Connect, που, παρείχε διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των θυρών, εμφάνιση της τρέχουσας θέσης στάθμευσης και το Honk & Flash όπου οι χρήστες μπόρεσαν να εντοπίσουν το όχημά τους, να ενεργοποιήσουν τη βοηθητική θέρμανση ή να κανονίσουν ραντεβού και να προγραμματίσουν την μέρα τους. Από την άλλη, η χρήση του ŠKODA OneApp απαιτούσε τεχνολογία SmartLink + στο όχημα και άμεση σύνδεση με smartphone. Η εφαρμογή χρησιμοποίησε το MirrorLink ή το Apple CarPlay για πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Δυνατότητες όπως δεδομένα οδήγησης σε πραγματικό χρόνο ή ημερολόγιο, προγραμματισμός ταξιδιών και πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του οχήματος προσφέρονταν και από τις δύο εφαρμογές με παρόμοιο τρόπο. Η ενημερωμένη εφαρμογή ŠKODA Connectσυνδυάζει και τις δυο εφαρμογές. «Με τη συγχώνευση των εφαρμογών, ενοποιούμε το σύστημα λογισμικού μας με σκοπό να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες μας εύκολα, άνετα και απρόσκοπτα σε πολλές συσκευές», λέει ο Andre Wehner, Διευθύνων Σύμβουλος της ŠKODA AUTO.

Η αναθεωρημένη εφαρμογή ŠKODA Connect για τηλέφωνα Android και iOS διατίθεται δωρεάν στα σχετικά AppStores.