Home Rally Rally Sweden 2018 -Υπερειδική: Ταχύτερος οTanak

Rally Sweden 2018 -Υπερειδική: Ταχύτερος οTanak

Ο αγώνας της Σουηδίας, δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος , ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ με την υπερειδική διαδρομή στην πίστα Karlstad Trotting Track.

Ο Ott Tanak έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, καθώς με το Yaris σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μήκους 1.9km διαδρομή. Το δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Latvala επίσης με TOYOTA Yaris, ο οποίος ήταν κατά 0.3 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός.

 

Τρίτος πλασρίστηκε ο Mads Ostberg στην επιστροφή του στη Citroen και τέταρτος ο ομοσταυλός του Kris Meeke. Στις θέσεις 5,6 και 7 είναι τα τρία Hyundai i20 Coupe WRC των Andreas Mikkkelsen, Thierry Neuville και Hayden Paddon. Όγδοος βρίσκεται ο Esapekka Lappi (TOYOTA Yaris) και ένατος ο Sebastian Ogier, ο οποίος έχασε χρόνο λόγο μεγάλης πλαγιολίσθησης στην τελευταία στροφή πριν τον τερματισμό. Τη δεκάδα συμπληρώνει ο Craig Breen με Citroen C3.

Οι μάχες με τα χρονόμετρα συνεχίζονται την Παρασκευή στα χιονισμένα δάση της Σουηδίας και Νορβηγίας με τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές μήκους 140.10 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Exit mobile version