PSALTIS ENEOS RALLY TEAM: Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί

Τέσσερις μέρες απομένουν για την έναρξη του Cyprus rally και οι προετοιμασίες οργανωτών, ομάδων και οδηγών βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Την Κυριακή η ομάδα της PSALTIS ENEOS RALLY TEAM Antonis&Stavros δοκίμασε τα τρία αγωνιστικά (Mitsubishi Lancer EVO9) με τα οποία θα τρέξει στον αγώνα, σε χωμάτινη επιφάνεια για έλεγχο και ρυθμίσεις. Μετά το τελικό τεστ τα πληρώματα που απαρτίζουν την ομάδα δήλωσαν έτοιμα για να ριχτούν στη μάχη, έχοντας όπως πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, καθώς η ομάδα από τη μέρα που έκανε την εμφάνιση της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με τις νίκες και τα πρωταθλήματα που κατέκτησε είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

Οι Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή προηγούνται στο παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι και είναι ισόβαθμοι με τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου με 51 βαθμούς. Οι βαθμοί του Cyprus rally είναι διπλοί προσφέροντας έξτρα κίνητρο σε όλους τους οδηγούς. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία σε περίπτωση που τερματίσουν μπροστά από τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου να μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Οι εμπειρίες που κουβαλά από τους αγώνες του Junior WRC ο Πανίκος Πολυκάρπου, θα τον βοηθήσουν να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Στο παγκύπριο πρωτάθλημα είναι τρίτος με 30 βαθμούς και η συγκομιδή βαθμών με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να τον βάλουν για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δίπλα του όπως σε όλους τους φετινούς αγώνες θα έχει τον έμπειρο αυστριακό συνοδηγό Gerald Winter.

Μετρούν δυνάμεις οι Chips Junior/Αντώνης Χρυσοστόμου. Ο πρωταθλητής ταχύτητας του 2013 και πρωτοπόρος φέτος στο πρωτάθλημα Chips Junior, τρέχει για πρώτη φορά σαν οδηγός στο Cyprus rally. Με τον Αντώνη Χρυσοστόμου έδειξαν να έχουν δέσει γρήγορα σαν πλήρωμα και αυτό θα τους βοηθήσει να αγωνιστούν χωρίς άγχος καθώς δεν κυνηγούν βαθμούς. Έχουν όλα τα φόντα να τερματίσουν ψηλά στην κατάταξη και αν τα καταφέρουν ίσως ανακατέψουν την τράπουλα στη βαθμολογία του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Φωτογραφίες: Μιχάλης Κοντογιώργης