Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Τime Attack – 4ος Γύρος: 27 συμμετοχές στον 4ο γύρο του πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis/ENEOS

Με 27 συμμετοχές συνεχίζετε ο 4ος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Time Attack by PSALTIS Autoparts & ENEOS Motor Oil την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην πίστα Achna Speedway, με διοργανωτή το Time Attack Club υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Οι μάχες με τα χρονόμετρα και ο έντονος συναγωνισμός αναμένετε να μαγνητίσουν ακόμα μια φορά τα βλέμματα στον προτελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, με τους πρωταγωνιστές να επιδιώκουν το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει εντός στόχων.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ρένος Περικλέους θα ψάξει ακόμα μια νίκη στην κατηγορία RCOPEN με το Honda Civic η οποία αν έρθει θα είναι η τρίτη φετινή. Ο Περικλέους είναι το φαβορί για επικράτηση όμως απέναντι του θα έχει τους πάντα ανταγωνιστικούς Μιχάλη Μυλωνά (Mitsubishi Lancer EVO IX) και Μιχάλη Μιχαήλ (Mazda RX7) οι οποίοι θέλουν να βάλουν φρένο στη νικηφόρο πορεία του Περικλέους.

Με νέο αγωνιστικό ένα TALEX αγωνίζεται για πρώτη φορά ο φέτος ο Λούκας Χριστοφόρου με τις προσδοκίες του για τον αγώνα να είναι ψηλές.

Η κατηγορία RCE2 περιλαμβάνει έξι οδηγούς. Ο Στέλιος Σάββα με το Mazda MX5 θα διεκδικήσει ακόμα μια νίκη με αντίπαλους τους Μάριο Χ’’ Κώστα (Mitsubishi Lancer EVO VI), Χρίστο Πεγιάζη (Mitsubishi Lancer EVO VI), Γιώργο Αρτεμίου (Hona Civic), Χάρη Περίκκο με το Psaltis/Eneos Mitsubishi Lancer EVO8  και Ραφαήλ Φουρή με MitsubishiLancer EVO III.

Μοναχικό αγώνα στην κατηγορία RC E1 θα κάνει ο Μάριος Μαυρίδης με το Honda Civic, όπως επίσης και οι Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF-Psaltis Auto Parts Lancer Evo στην κατηγορία RC S2 και Ιωάννης Αυγουστή με Suzuki Swift στην κατηγορία RC S1.

Τη νίκη στην κατηγορία M2 θα διεκδικήσουν οι Λούκας Καρεκλάς (Mitsubishi Lancer EVO VI), Κωνσταντίνος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EVO VIII), Κωνσταντίνος Κάκας (VW GOLF GTI) και Μιχάλης Σοφοκλέους (Nissan Skyline R35).

 

Δύο οδηγούς περιλαμβάνει η κατηγορία Μ1. Πρόκειται για τους Dimitry Kirzyakov (MAZDA RX8) και Andrey Matsipura(MAZDA RX8).

Οι Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Audi A3), Ανδρέας Καφφάς (Subaru Impreza STI), Ανδρέας Ανδρέου (Mitsubishi LancerEVO VII), Theo Παστού (Audi TT) και Πέτρος Παπαμάρκου (Audi A3) θα αγωνιστούν την κατηγορία S4 και οι Βασίλης Κυριάκου (VW Sirocco) και Μάριος Ζάκου (Mazda RX8) θα τρέξουν στην κατηγορία S3.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 με τα δοκιμαστικά και θα ακολουθήσουν τα δυο χρονομετρημένα περάσματα.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.