Power Drift Club Drift Show

Το Power Drift Club συνεχίζοντας την φετινή του φιλοσοφία για την όσο το καλύτερο προβολή του Drift, διοργάνωσε την Κυριακή 3 Ιουλίου στην πίστα Daytona Drift Show. Μία εκδήλωση η οποία έφερε κοντά παλιούς φίλους για να απολαύσουν γεγονός αλλά και νέους για να γνωρίσουν και ίσως αγαπήσουν και αυτοί με την σειρά τους το Drift.

Στον χώρο της πίστας οι θεατές που παρευρέθησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν αναμνηστικά του Power Drift Club, να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος Drift αλλά και να απολαύσουν και ατελείωτο Drift μέχρι τελικής πτώσης.

ad (6) (Αντιγραφή)Το Power Drift Club όμως δεν έμεινε μέχρι εδώ αφού από διαγωνισμό ο οποίος διοργανώθηκε μέσα από την δική του επίσημη σελίδα, 20 φίλοι του Drift είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι μοναδικό,. να συνοδηγήσουν μαζί με τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος Drift. Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι τυχεροί μας ανέφεραν σε συνομιλία που είχαμε μαζί τους ότι είναι μια εμπειρία ζωής, ευχαριστώντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα το Power Drift Club το οποίο τους έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε το διοικητικό συμβούλιο του Power Drift Club για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης η οποία έγινε πόλος έλξης από πολυπληθείς φίλους του Drift, αλλά και γενικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα Drift ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες κάτι πολύ μεγάλο είναι στα σκαριά, μια διοργάνωση η οποία δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του Κυπριακού Drift. Εμείς θα είμαστε στο ακουστικό να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νέο προκύψει

 

Κείμενο/Φωτογραφίες: Μιχάλης Κοντογιώργης S&M pics