Power Drift Club –Τελικός Πρωταθλήματος Drift By Psaltis ENEOS

Το Σαββατοκύριακο 1η και 2η Δεκεμβρίου στoστρατιωτικό αεροδρόμιο Λακατάμιας θα διεξαχθεί αγώνας ταχύτητας Dragster αλλά και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα Drift.

Ξεκινώντας απο το Σάββατο και ώρα 10:00, το Power Drift Club υπο την αιγίδα του υπουργείου άμυνας διοργανώνει ένα εξαιρετικό αγώνα τύπου Dragster. Εάν λοιπόν είστε λάτρης της ταχύτητας αυτός ο αγώνας είναι ειδικά φτιαγμένος για εσάς.  Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν ελεύθερα δοκιμαστικά απου τους οδηγούς Drift που θα τρέξουν στον Κυριακάτικο αγώνα.

Την Κυριακή 2 Δκεμβρίου και ώρα 9:00 έχουμε την κορύφωση των εκδηλώσεων με την διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα Driftτης χρονιάς υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Με την παρουσία των κορυφαίων Κύπριων Drifters, οι θεατές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα αναμένεται να απολαύσουν θέαμα πολύ ψηλών προδιαγραφών.

Οι δέκα οδηγοί μας που αποτέλεσαν την φετινή εθνική εκπροσωπόντας την χώρα μας στους ευρωπαϊκούς αγώνες με μεγάλη επιτυχία επιστρέφουν με γεμάτες τις φαρέτρες τους απο τις Ευρωπαικές τους εμπειρίες και δηλώνουν παρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στον αγώνα θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε διαγωνιζόμενο ξανά τον νεαρό Σταύρο Γρύλλη ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με το πανέμορφο Subaruτου Νικόλα Νικόλα “Πατάκ”.

Σχεδιαστικά η πίστα αναμένεται να είνια άκρως εντυπωσιακή, με πολλές επιθετικές γραμμές αλλά και ακραία σημεία.

Τι και εάν ο Γιώργος Χριστοφόρου κατέκτησε ήδη το πρωτάθλημα; Επιστρέφει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με σκοπό να κατακτήσει την πρώτη του φετινή νίκη, αφού μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. Απέναντι του θα έχει όλους τους άλλους οδηγούς οι οποίοι θα τρέχουν χωρίς το όποιοδηποτε άγχος. Στην κατηγορία SemiPro τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα αφού την πρωτιά διεκδικούν τρείς οδηγοί, ο πάντα εντυπωσιακός Πόλυς Κωνσταντίνου ο οποίος είναι και στην πρώτη θέση και οι Παναγιώτης Μιχαήλ αλλά και το μέλος της εθνικής Κύπρου που κατέκτησε την τρίτη θέση στο βάθρο στην ίδια κατηγορία Σάββας Συμιανός.

Με αυτά τα δεδομένα κατά νου αλλά και άλλες εκπλήξεις που μπορεί να μας επιφυλάξει το Power Drift Club, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Λακατάμιας. Να είστε όλοι εκεί!!!