O Δαυίδ Δαυίδ στα Drift Games Ιρλανδίας

Ο νεαρός Δαυίδ Δαυίδ (David David) πήρε την μεγάλη απόφαση και τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στα Ιρλανδικά Drift Games. Η απόφαση αυτή στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο στην πολύ καλή περσινή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα. Εδώ να αναφέρουμε ότι πέραν από την πολύ καλή του εμφάνιση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης, το 2018 κατάφερε να σημειώσει και την πρώτη του νίκη σε αγώνα.


Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο νεαρός Κύπριος Drifter μας ανάφερε: «Μετά την περσινή χρονιά αποφάσισα να κάνω την κίνηση για να αγωνιστώ σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Νοιώθω ότι έχω βελτιωθεί τόσο εγώ όσο και το αγωνιστικό μου. Αυτή η προσπάθεια θα μου δώσει την ευκαιρία να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο αγωνιζόμενος σε ένα πολύ ψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να τρέξω και στην Κύπρο, στους τοπικούς αγώνες, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το αγωνιστικό μου θα έχει νέους χρωματισμούς, με την Κυπριακή σημαία να καλύπτει το μισό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσω τα χρώματα της πατρίδας μας. Όσον αφορά τους χορηγούς, αυτοί παραμένουν οι ίδιοι, με επιπρόσθετα ορισμένους νέους οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα. Στα Ιρλανδικά Drift Games, τα οποία έχουν πολύ ψηλό επίπεδο, θα προσπαθήσω να τιμήσω τα χρώματα της χώρας μας και του Power Drift Club όσο καλύτερα μπορώ. Θέλω να ευχαριστήσω το Power Drift Club για την στήριξη και την ιστοσελίδα σας για τις παρουσιάσεις που κάνετε».


Δύσκολο το έργο του Δαυίδ στα Ιρλανδικά Drift Games, όμως με την ανέλιξη που έχει τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πρόκληση και να κοντράρει στα ίσα τους αντιπάλους του.