Maserati Grand Turismo : Ανανεωμένη

Η Maserati Grand Turismo παρουσιάστηκε ανανεωμένη, με την Ιταλική φίρμα να επεκτείνει τον κύκλο ζωής της, με τον διευθύνων σύμβουλο της Maserati Reid Bigland να επιβεβαιώνει τις φήμες. Αυτές ήταν ότι θα επεκταθεί ο κύκλος ζωής της Grand Turismo, όπως κι έγινε, με το συγκεκριμένο μοντέλο να παρουσιάζεται ανανεωμένο στην εμφάνισή του. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τη Sport και την MC (Maserati Corse).

Κάτω από το καπό είναι ο V8 κινητήρας της Ferrari 4,7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 460 ίππους και 520 Nm ροπή, με τη μετάδοση της κίνησης να γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων. Όσο για τις επιδόσεις, επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δεύτερο, ενώ πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 299 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε, η νέα Grand Turismo έχει ανανεωθεί στην εμφάνισή της και έχει νέα γρίλια εμπνευσμένη από το Alfieri concept, μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα και επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό έχουμε σασμάν με νέα σχεδίαση, νέα κεντρική κονσόλο, ηχητικό σύστημα Harman Kardon και οθόνη 8,4 ιντσών με σύστημα infotainment, το οποίο υποστηρίζει εφαρμογές Anroid Auto και Apple CarPlay, για να έχετε κάθε πληροφορία στο αυτοκίνητό σας.