LAC Rallysprint 2017: Preview

Με ρεκόρ συμμετοχών μέχρι στιγμής στη φετινή χρονιά, συνεχίζετε την Κυριακή 2 Ιουλίου ο τρίτος γύρος για το παγκύπριο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας. Στον αγώνα της Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στην περιοχή Ύψωνα στη γνωστή διαδρομή πίσω από το Pop Life, έδωσαν συμμετοχή 36 οδηγοί με όλους τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος να είναι παρών.

Η πρώτη χρονομετρημένη διαδρομή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10 και ο αγώνας αναμένετε να ολοκληρωθεί στις 15:00 με τις απονομές των επάθλων.

Αγωνιστικά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Chips Junior και φέτος είναι ασταμάτητος. Με δυο νίκες σε δυο αγώνες δίκαια θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που έτρεξαν μέχρι τώρα κανείς δεν μπόρεσε να τον κοντράρει. Οι Δημήτρης Πιερή, Γιάννος Ιωαννίδης και Μάριος Παναγιώτου ακολουθούν στις επόμενες τρείς θέσεις και χωρίζονται στη βαθμολογία απο τρείς βαθμούς και στον αγώνα της Λεμεσού θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Στα ευχάριστα, είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Τσουλόφτα στους αγώνες ταχύτητας για δεύτερη φορά φέτος μετά την πρεμιέρα. Πιο ώριμος πλέον, στη δεύτερη φετινή του απόπειρα, δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας.

Πέραν από τη γενική κατάταξη μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στην κατηγορία RCS2 όπου συνολικά θα αγωνιστούν 18 αυτοκίνητα. Οι Σταύρος Ζήνωνος, Πενταράς Ιάκωβος και Πέτρου Πέτρος είναι οι οδηγοί που αναμένετε να παλέψουν για τη νίκη, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Στη δικήνητη κατηγορία, ο αποκλεισμός του Μιχάλη Σοφοκλέους στον προηγούμενο αγώνα τον έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και για να ανακάμψει βαθμολογικά η νίκη είναι μονόδρομος. Ο πρωτοπόρος Γιώργος Ασπρής, ψάχνει το βαθμολογικό όφελος για να διευρύνει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζει από τον δεύτερο Σωκράτη Παπαναστασίου ο οποίος με τη σειρά του στον αγώνα της πόλης του θα συμβιβαστεί μόνο με νίκη, η οποία αν έρθει θα τον ανεβάσει στην καλύτερη περίπτωση στη βαθμολογία. Με αυτά τα δεδομένα, οι μάχες και σε αυτή την κατηγορία αναμένονται σκληρές στην προσπάθεια των οδηγών για επικράτηση.

Ψηλές αναμένονται οι θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο, γι΄αυτό όσοι θα παρακολουθήσετε τον αγώνα πάρτε τα απαραίτητα εφόδια για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

LSSOL ENTRY RALLYSPRINT 2017