KTM, Husqvarna Motorcycles, Indian Motorcycle και Polaris στο 1ο Moto Expo Cyprus

Η εταιρεία Motorace, ο μεγαλύτερος π ρομηθευτής εξαρτημάτων και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας στη Κύπ ρο και απ οκλειστικός αντιπ ρόσωπ ος των δημοφιλών εταιρειών KTM, Husqvarna Motorcycles, Polaris και Indian Motorcycle, συμμετέχει στο 1ο Moto Expo Cyprus στο
περίπτερο 5. Το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, απ ό τις 10 το π ρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας για την καινούρια μας αντιπροσωπία της δημοφιλούς εταιρίας ΚΤΜ και Husqvarna Motorcycles στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ενημερωθείτε για τα καινούρια μοντέλα που θα παρουσιάσουμε.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα μπορεί να δει από κοντά τις θρυλικές μοτοσυκλέτες Indian FTR 1200S – Race Replica, Indian Scout Bobber και τη κλασσική Indian Chief Vintage. Την παράσταση θα κλέψουν οι εκθαμβωτικές και έτοιμες για δράση τετράτροχες μοτοσυκλέτες και buggies της Αμερικάνικης εταιρείας Polaris.

Αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες, λιπαντικά καθώς και είδη ρουχισμού για τον αναβάτη θα
υπάρχουν στο περίπτερό, ως δείγμα ποιότητας της μεγάλης γκάμας των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία μας. Οι έμπειροι πωλητές μας θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για συζητήσεις και ερωτήσεις σχετικά με τις μοτοσυκλέτες, αξεσουάρ και ανταλλακτικά.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα οχήματα ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προγραμματίσουν Demo rides.
Σας περιμένουμε όλους.