King of Nations – Αναβλήθηκαν τα βαθμολογημένα περάσματα

Ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο η δεύτερη μέρα του τελικού του King of Nations/King of Europe.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την πίστα να είναι βρεγμένη από την βροχή της προηγούμενης μέρας, αλλά με τα πρώτα περάσματα άρχισε να στεγνώνει. Μια νεροποντή όμως την επανέφερε στην αρχική της κατάσταση, οι οδηγοί όμως με τα πολύ ωραία περάσματα τους στέγνωσαν και πάλιν την πίστα.

Δυστηχώς όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια και μια καταιγίδα με εξαιρετικά δυνατούς ανέμους, ανάγκασε τους διοργανωτές να καλέσουν τους οδηγούς σε έκτακτο “meeting”. Εκεί οι οδηγοί ρωτήθηκαν εάν επιθυμούσαν να αγωνιστούν με αυτές τις καιρικές συνθήκες.  Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία της οποίας το αποτέλεσμα ήταν η διακοπή του αγώνα και η μεταφορά των βαθμολογημένων περασμάτων την Κυριακή μαζί με τα διπλά περάσματα. Με αυτά τα δεδομένα, τα μονά βαθμολογημένα περάσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα Κυριακή στις 8:00 και τα διπλά στις 13:00.

Όσο αφορά την Κυπριακή ομάδα έδειξε να είναι πανέτοιμη για την αυριανή μάχη, με τον Πάμπο “Fast Family” Τσουρή να επιλύει το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το κιβώτιο ταχυτήτων και να δηλώνει παρών.

Τα νεότερα λοιπόν σήμερα Κυριακή, με μονά βαθμολογημένα αλλά και με διπλά περάσματα.

Μιχάλης Κοντογιώργης