H Toyota Κύπρου απέδωσε τιμητικό βραβείο στον πρωταθλητή στίβου Μίλαν Τραΐκοβιτς

H Toyota Κύπρου με την απονομή ενός βραβείου, που αντιπροσωπεύει την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αφοσίωση, τίμησε σε μια σεμνή, ειδική αφιερωματική τελετή, στα γραφεία της στην Λευκωσία, τον πρωταθλητή στίβου, με τις σπουδαίες ολυμπιακές διακρίσεις για την Κύπρο και επίσημο πρεσβευτή της Toyota Κύπρου Μίλαν Τραΐκοβιτς για τη συνολική προσφορά του στην χώρα και στον αθλητισμό.

Η παρουσία του Μίλαν Τραΐκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ενίσχυσε και ανέδειξε τη συνεισφορά του αθλητή στην καλλιέργεια και την προαγωγή των αρχών του ολυμπιακού πνεύματος στην Κύπρο.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο κορυφαίος ολυμπιακός αθλητής της Κύπρου έχει χρηστεί επίσημος πρεσβευτής της Toyota στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας Start Your Impossible, καθώς ενσαρκώνει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού.

Ο αθλητής μας κατά την πρόσφατη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, επέδειξε σπάνιο αθλητικό ήθος και αγωνιστική διάθεση και παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε να εκπροσωπήσει με επάρκεια, αξιοπρέπεια και συναγωνιστικό πνεύμα την Κύπρο, γεμίζοντας με υπερηφάνεια κάθε Κύπριο και τιμώντας τον υποστηρικτή του την Toyota Κύπρου, η οποία από πολύ νωρίς τον διέκρινε ως τον αθλητή που πληροί όλα τα κριτήρια μαχητικότητας και χαρακτήρα για να την εκπροσωπεί ως πρεσβευτής της.

Η πορεία του Μίλαν για την κορυφή και η ιστορία της ενασχόλησης του με τους αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινωνία του αύριο, ενώ με τη στάση ζωής του προάγει το όραμα της Toyota να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Το βραβείο το οποίο απένειμε ο κ. Δικράν Ουζουνιάν,  γενικός διευθυντής της Toyota Κύπρου, στον Μίλαν Τραΐκοβιτς κατέφθασε στην Κύπρο απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ιαπωνία και σχεδιαστικά είναι εμπνευσμένο από την ανθισμένη κερασιά, η οποία είναι ταυτισμένη με την Ιαπωνία και την παράδοση της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.

Το βραβείο, το οποίο φέρει χρωματισμούς των πέντε κύκλων των Ολυμπιακών Αγώνων, και έχουν χρησιμοποιηθεί οι μεταλλικές μπογιές των αυτοκινήτων της Toyota, ενώ τα ανάγλυφα μοτίβα του κάνουν συμβολική αναφορά στα παραδοσιακά ιαπωνικά κιμονό, αντιπροσωπεύει και μεταφέρει τη βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση της Toyota προς τους ολυμπιακούς αθλητές του κόσμου που με την αγωνιστική τους διάθεση και το όραμά τους εμπνέουν στο σύνολό της την ανθρωπότητα να κατακτήσει κάθε επίπεδο εξέλιξης και προόδου.

Υπό αυτό το πρίσμα όλοι οι αθλητές του κόσμου προσεγγίζονται ως μια ενιαία παγκόσμια ανθρώπινη ομάδα με κοινές επιδιώξεις και στόχους παρόμοιες με αυτές που ενστερνίζεται η Toyota με τη φιλοσοφία της, η οποία εστιάζεται στην απελευθέρωση της ανθρώπινης δυναμικής και την κατάκτηση κάθε φαινομενικά ανέφικτου στόχου.

www.toyota.com.cy