H HB BODY για 2η χρονιά στο Rally Acropolis με το πλήρωμα της CarCenter!

Η HB BODY Automotive Refinish, συμπληρώνοντας φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από το μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Ελλάδα. Έτσι, συμμετείχε στηρίζοντας, ως μεγάλος χορηγός, το πλήρωμα της Car Center, με τους Νώντα Καρανικόλα πίσω από το τιμόνι και Γιώργο Κακαβά στη θέση του συνοδηγού ενός Ford Fiesta Rally 3.

Μία διοργάνωση που ανέβασε ψηλά τον πήχη μετά την περσινή επιστροφή -έπειτα από 8 χρόνια αποχής. Ένα όνειρο του ελληνικού κοινού που δεν έγινε απλά πραγματικότητα, αλλά αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο, που εξασφάλισε άμεση επέκταση της παρουσίας του στο πρόγραμμα του World Rally Championship (WRC).

Ήταν το η πρώτη συμμετοχή του πληρώματος στο «Ράλι των Θεών»με νέο αυτοκίνητο, απέναντι σε μία κατηγορία με έντονο συναγωνισμό, που τους έδωσε την 3η θέση μεταξύ των Ελλήνων αγωνιζομένων και την αντίστοιχη 3η θέση στην κατηγορία WRC3 Open.

Η αλάθητη και μεθοδική οδήγηση του Νώντα Καρανικόλα, μαζί με την αθόρυβη αλλά ουσιαστική βοήθεια -σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα, του συνοδηγού του Γιώργο Κακαβά, είχαν ως αποτέλεσμα μια επίδοση-παρακαταθήκη για το μέλλον τους στο αγωνιστικό σκηνικό!

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια HB BODY Automotive Refinishαγκάλιασε τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος της Car Center στο 69ο Rally Acropolis, μια ιστορική διεθνή αθλητική συνάντηση. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί για μία ακόμη φορά κι εμείς, υποσχόμαστε να είμαστε εκεί και το 2023!