H CiC Automasters προσφέρει το Jeep Avenger e-Hybrid με όφελος €4.000

Το νέο Jeep® Avenger e-Hybrid ενσαρκώνει το DNA της μάρκας, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό στυλ, λειτουργικότητας, τεχνολογίας και την ελευθερία να κινείσαι σε όλες τις συνθήκες, και ιδιαίτερα χάρη στην ικανότητά του για κίνηση παντός καιρού και παντός εδάφους. Ένα μοντέλο που διαθέτει ίσως την καλύτερη σχέση τιμής / αγοράς (valuefor money) σήμερα στην Κυπριακή αγορά.

Η CiC Automasters Ltd, εισαγωγέας των οχημάτων Jeep στην Κύπρο, σε συμφωνία με τον κατασκευαστή και μόνο για την πρώτη περίοδο λανσαρίσματος του οχήματος στην Κύπρο, προσφέρει όλες τις εκδόσεις (Longitude, Altitude & Summit) του νέου αυτόματου Jeep® Avenger e-Hybrid  με όφελος €4.000. Συγκεκριμένα το αυτόματο Jeep® Avenger e-Hybrid Longitude από €27.900 στα €23.900, το αυτόματο Jeep® Avenger e-Hybrid Altitude από €29.900 στα €25.900 και το αυτόματο Jeep® Avenger e-Hybrid Summit από €31.900 στα €27.900.

Το νέο Jeep® Avenger e-Hybrid διαθέτει πλέον τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με mild υβριδικό σύστημα απόδοσης 100 ίππων και 205 Nm ροπή ενώ συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις εντός και εκτός πόλης, με κατανάλωση καυσίμου 4,9 l/100 km. Ο ηλεκτροκινητήρας δίνει πρόσθετη ισχύ όταν τη χρειάζεται ο οδηγός και συμβάλλει στην ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, ενώ με κίνηση αμιγώς ηλεκτρική έχει μηδενικούς ρύπους σε χαμηλές ταχύτητες.

Το Avenger e-Hybrid κινείται με άνεση ακόμα και στο χώμα όπου χάρη στα 20 cm απόστασης από το έδαφος και τις γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αναχώρησης των 20, 20 και 34 μοιρών αντίστοιχα, το Avenger e-Hybrid διατηρεί εξαιρετικές off-road δυνατότητες παρά τους περιορισμούς που θέτει η μετάδοση της κίνησης αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Στo πολυδιάστατο οδηγικό προφίλ του Avenger e-Hybrid σημαντική είναι η συμβολή του συστήματος Selec-Terrain – το οποίο προσφέρει τα έξι προγράμματα Eco, Normal, Sport, Sand, Mud και Snow – ενώ υπάρχει και το HillDescent Control που χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα για «σταθερές» καταβάσεις σε ολισθηρές επιφάνειες με έντονη κλίση.

Όλες οι εκδόσεις του Jeep Avenger είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automastersμε όφελος €4,000.