GAND OIL Cyprus – Νέος παίκτης λιπαντικών στην Κυπριακή αγορά

Η αγορά λιπαντικών στην Κύπρο απέκτησε νέο χρώμα. Η GAND OIL Cyprus, θυγατρική της GAND OIL Ελλάδος, είναι εδώ για να εξυπηρετήσει το κοινό με μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών η οποία καλύπτει όλων των ειδών μηχανές.

H Gand Oil χαράζει εδώ και μια δεκαετία μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας. Το όραμα πριν από δέκα χρόνια, έγινε η αφετηρία να δημιουργηθούν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που ήρθαν να καλύψουν τις ανάγκες της παλιάς αλλά και της καινούργιας τεχνολογίας οχημάτων και μηχανημάτων.

Η εταιρεία δεσμεύεται προς τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα της εταιρείας θα υπερκαλύπτουν πάντα τις δηλωμένες προδιαγραφές και οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές. Οι παρεχόμενες συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες θα προσφέρονται στον καταναλωτή με ευγένεια και μεγάλη διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, με πιστή εφαρμογή των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας TUV ISO 9001:2008.

Η Gand Oil σας συνοδεύει σε κάθε σας διαδρομή και εξυπηρετεί κάθε μηχανική απαίτηση με ποιότητα και με αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Μοτοσυκλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, λιπαντικά Βιομηχανίας, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

 

Με έδρα την Λεμεσό, η GAND OIL Cyprus προσφέρει Παγκύπρια Εξυπηρέτηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gandoil.gr, τη σελίδα της εταιρίας στο Facebook(https://www.facebook.com/Gandoilcyprus), η να τηλεφωνήσετε στον αριθμό 99270227