Home Rally FMSC AUTO/RALLY SPRINT 2018: Επαναρχίζουν οι αγώνες ταχύτητας με πολύ δυνατές συμμετοχές

FMSC AUTO/RALLY SPRINT 2018: Επαναρχίζουν οι αγώνες ταχύτητας με πολύ δυνατές συμμετοχές

Με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στους αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με τη μη ασφάλιση αυτών και μετά από παρέλευση δυο μηνών επαναρχίζει το πρωτάθλημα ταχύτητας με τον αγώνα FMSC AUTO/RALLY SPRINT, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην περιοχή κάμπος, με διοργανωτή τη Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.

Πολύ δυνατά ονόματα συγκαταλέγονται στους 35 οδηγούς που δήλωσαν συμμετοχή για τον αγώνα όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει η παρουσία του δις πρωταθλητή ράλι και νικητή του τελευταίου Cyprus Rally Σίμου Γαλαταριώτη, με το Skoda Fabia.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του πρώτου αγώνα Chips Junior θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως το έργο του δε θα είναι εύκολο καθώς οι Χρίστος Δημοσθένους, Pepsis Junior και Πέτρου Πέτρος έχουν τα φόντα για να τον κοντράρουν στα ίσα.

Ωραίες μάχες αναμένονται στην κατηγορία RCS2 όπου συμμετέχουν 11 οδηγοί. Πέτρου Πέτρος, Πιερή Δημήτρης, Ζήνωνος Σταύρος, Πενταράς Ιάκωβος και MOUKIS είναι μερικοί από τους οδηγούς που είναι ικανοί για το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Χωρίς προγνωστικά είναι η δικήνητη κατηγορία. Ο πρωτοπόρος Μιχάλης Σοφοκλέους έχει να αντιμετωπίσει πολύ καλούς αντιπάλους, αφού στον αγώνα θα τρέξουν πέραν από τον νεαρό και ταλαντούχο Χάρη Ιωάννου και οι Κωνσταντίνος Τελεβάντος, Μανούρης Χρίστος, Γιαννάκης Τζιωρτζής, Γιώργος Ασπρής και Κύπρος Χριστοδούλου.

Τέλος στην κατηγορία crosscart θα τρέξουν οι Νίκος Θωμά και Γιώργος Γεωργίου και αναμένετε να παρουσιάσουν αρκετό θέαμα με τα εντυπωσιακά τους περάσματα.

Η προϊστορία

Η προϊστορία την τελευταία πενταετία δείχνει Chips Junior. Ο πρωταθλητής έφυγε νικητής τρείς φορές από τον αγώνα την Λέσχης Αυτοκινήτου Αμμοχώστου τις χρονιές 2013, 2016 και 2017. Φέτος με τη συμμετοχή και του Σίμου Γαλαταριώτη ίσως να μην επαναληφθεί το ίδιο σενάριο, όμως ο πρωταθλητής έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα ανεξάρτητος αντιπάλου. Το 2014 νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος Παναγιώτου και το 2015 ο Πανίκος Πολυκάρπου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Exit mobile version