EURONASCAR 2 – Βέλγιο: Δεύτερη θέση για τον Τζιωρτζή

Η ανοδική πορεία του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή στο πρωτάθλημα EURONASCAR2 συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου στη πίστα Zolder στο Βέλγιο. Το Σάββατο ο Βλαδίμηρος πέτυχε την πρώτη του pole position στο θεσμό αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς ένα πρόβλημα με το Mustang δεν του επέτρεψε να κυνηγήσει τη νίκη, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.

Στον αγώνα της Κυριακής παρόλο που έχασε την τέταρτη θέση στην εκκίνηση μετά από επαφή στον πρώτο γύρο, μπήκε στα pitsγια αλλαγή ελαστικών και στη συνέχεια αντέδρασε θετικά. Με την υπόδειξη της πράσινης σημαίας ο Τζιωρτζής επιτέθηκε και ξαναπήρε πίσω την τέταρτη θέση στον έκτο γύρο.

Ένα ατύχημα στον 12o γύρο ανέβασε τον Τζιωρτζή στην τρίτη θέση και μετά από μια ποινή στον Dauenhauer πέρασε δεύτερος ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα.

Μετά και τον δέκατο αγώνα ο Τζιωρτζής εξακολουθεί να είναι τρίτος στην κατάταξη 24 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Tobias  Dauenhauer και 21 από τον δεύτερο Martin Doubek.

Ο τελευταίος διπλός αγώνας όπου θα ολοκληρωθεί και η φετινή σεζόν θα γίνει στην πίστα Autodromo di Vallelunga στην Ιταλία το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου.