ENEOS Conference 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, το Συνέδριο της ENEOS MOTOR OIL στη Λευκωσία από την PSALTIS AUTO PARTS. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν πέραν από 250 προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά κυρίως επαγγελματίες μηχανικοί από συνεργία οχημάτων από όλη τη Κύπρο, πελάτες της ENEOS. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ηγετικά στελέχη από την ENEOS Europe.

Το καλωσόρισμα εκ μέρους της PSALTIS AUTO PARTS, έγινε από τον κ. Νικόλα Ψάλτη και ακολούθως ο κ. Ανδρέας Ψάλτης αφού καλωσόρισε τους σύνεδρους αλλά και τους φιλοξενουμένους από την ENEOS Europe, Bahie Hassan-General Manager, Clement Ho – Sales Manager, και Hajime Nakao – Divisional Operating Officer, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της εταιρίας PSALTIS Auto Parts αλλά και τη σπουδαία συνεργασία που υπάρχει με την ENEOS.

Ακολούθως τα στελέχη της ENEOS Europe, παρουσίασαν γενικές πληροφορίες για τον όμιλο Eneos Corporation, ένα τεράστιο όμιλο στο τομέα, πρώτο στην Ιαπωνία και ανάμεσα στους ηγέτες του κλάδου παγκόσμια. Έγιναν επίσης παρουσιάσεις νέων προϊόντων με έμφαση στους ποιοτικούς ελέγχους και στις πιστοποιήσεις στις οποίες δίνεται πολύ μεγάλη σημασία από την εταιρία, το οποίο την διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Η εταιρία ελέγχει όλη την διαδικασία εξόρυξης, διύλισης, διανομής και προώθησης (upstream to downstream) με αποτέλεσμα, προϊόντα των υψηλοτέρων προδιαγραφών τα οποία εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες αυτοβιομηχανίες στον κόσμο.

Στο τέλος του συνεδρίου ο κ. Χρίστος Χαραλάμπους, Δ/της Πωλήσεων της εταιρίας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αλλά και την εμπιστοσύνη και συνεργασία, βράβευσε συνεργία τα οποία είχαν τις κορυφαίες καταναλώσεις των προϊόντων ENEOS στις κατηγορίες συνεργείων επιδιορθώσης βαρεων οχημάτων, συνεργείων επίσημων αντιπροσωπειών και συνεργιών ανά επαρχία.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Κουσιουμη, στη Λευκωσία, ολοκληρώθηκε με φαγητό και αναμνηστικά δώρα για τους καλεσμένους.

Η εταιρία PSALTIS AUTO PARTS είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων ENEOS στη Κύπρο. Η ENEOS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου της Ιαπωνίας και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν εξερεύνηση, εισαγωγή και διύλιση αργού πετρελαίου, παραγωγή και πώληση προϊόντων πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων και των λιπαντικών· και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ενέργεια. Το όνομα ENEOS πηγάζει από τις ελληνικές λέξεις Ενέργεια (ENERGIA) και Νέος (καινούργιος).

Τα προηγμένα προϊόντα ENEOS είναι υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση, προστασία κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτά δοκιμάζονται μέσω των συνεργασιών της εταιρείας σε αγώνες Formula 1 και Moto GP καθώς και από εντατικές εργαστηριακές δοκιμές.

Η διεύθυνση της PSALTIS AUTO PARTS, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στο Συνέδριο αλλά και τους συνεργάτες της και προσωπικό, οι οποίοι βοήθησαν στην ετοιμασία, διεξαγωγή αλλά και συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.