Drift Kings International Series – Σέρρες: Ανάμεικτα συναισθήματα

Η πρώτη μέρα του αγώνα Drift kings International Series που διεξάγετε στις Σέρρες ολοκληρώθηκε και τα συναισθήματα για τους δικούς μας οδηγούς είναι ανάμεικτα.

Μηχανικά προβλήματα ταλαιπώρησαν ορισμένους από αυτούς ενώ αυτός που διέπρεψε στα μονά βαθμολογημένα ήταν ο David David.

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται και για τον Ευτύχιο Χριστοδούλου μετά τα δοκιμαστικά της Παρασκευής όλα πήγαν ανάποδα. Ένα μηχανικό πρόβλημα του έβαλε δύσκολα όμως η ομάδα κατάφερε να το ξεπεράσει, όμως σήμερα εμφανίστηκε ξανά και τον έθεσε νοκ άουτ.

Μετά τα δοκιμαστικά σήμερα το πρωί έγιναν τα μονά βαθμολογημένα εκεί όπου ο Marco Zakouril πέτυχε την ψηλότερη βαθμολογία με 91.90 βαθμούς.

Πολύ καλός ήταν ο David David ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα από την κερκίδα καθώς εκτός από θεαματικός ήταν και ουσιαστικός. Με μια βαθμολογία της τάξης των 89.80 βαθμών πλασαρίστηκε δεύτερος, με τον Μάριο Δακτυλίδι να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Πολύ δυνατός ήταν και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Drift Kings Γιώργος Χριστοφόρου ο οποίος αρχικά πήρε την δέκατη θέση. Στην δεύτερη προσπάθεια και ενώ φαινόταν να είναι σε τροχιά για πολύ ψηλή βαθμολογία έφυγε ο τροχός πριν ολοκληρώσει την προσπάθεια του και έτσι συμβιβάστηκε με την δέκατη θέση.

Στην πρώτη του παρουσία στις Σέρρες ο Χρίστος Λοΐζου παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικός και αφομοίωσε πλήρως την πίστα, καταφέρνοντας να πλασαριστεί στην 14η θέση.

Τον ακολούθησε ο Πάμπος Χαραλάμπους στην 15η, ο οποίος είχε εξίσου δυνατά περάσματα, εν αντιθέσει με τον Σίμο Τικκη που αντιμετώπισε πρόβλημα στην πρώτη βαθμολογημένη προσπάθεια και έμεινε εκτός διπλών μαχών.

Στην κατηγορία PRO2 ο πρωτάρης Χρήστος Πέτρου αγωνίστηκε χωρίς το βαθμολογικό άγχος και μπόρεσε να αποδώσει πολύ καλά στην πρώτη του παρουσία σε διεθνή αγώνα καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Αύριο ο αγώνας συνεχίζετε και ολοκληρώνετε με τις διπλές μονομαχίες. Ο David David πέρασε απευθείας στους 16 και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πάμπος Χαραλάμπους/Martin Masek.

O Γιώργος Χριστοφόρου αντιμετωπίζει την Alice Ene και εκτός απροόπτου θα περάσει στους 16, με τον Χρήστο Λοΐζου να αντιμετωπίζει τον Σπύρο Γκινοσάτη.