Drift Kings 2021: Οι Zakouřil και Χατζάρας στις πρώτες θέσεις με την στήριξη της HB BODY!

Δύο Σαββατοκύριακα, δύο μεγάλες διοργανώσεις στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Από τις 2 έως και τις 10 Οκτωβρίου, η περιοχή των Σερρών φιλοξένησε τα δύο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα drift παγκοσμίως. Τα Drift Kings Touge Finals και Drift Kings International Series για το 2021.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στη Νιγρίτα όπου κορυφαία ονόματα του Ευρωπαϊκού Drift ήταν παρόν, με τον Τσέχο Marco Zakouřil και τον Έλληνα Χρήστο Χατζάρα, δύο από τους οδηγούς που στηρίζει επίσημα η HB BODY για 3η συνεχή χρονιά, να ξεχωρίζουν. Η διαδικασία ξεκίνησε με το φαβορί Marco Zakouřil στην κορυφή, μιας και στο 2ο βαθμολογημένο πέρασμα πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία με 92 βαθμούς, ακολούθησε ο Χρήστος Χατζάρας με 89 βαθμούς, ενώ την τριάδα ήρθε να ολοκληρώσει ο Γάλλος Stieve Lieber με 86,33 βαθμούς. Μια κατάταξη που αντιστράφηκε τη 2η μέρα με τον Lieber να κερδίζει στην τελική βαθμολογία, αφήνοντας τους Zakouřil και Χατζάρα στις 2 επόμενες θέσεις του βάθρου.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο, οι οδηγοί βρέθηκαν στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών για τον τελικό του Drift Kings International Series. Μπορεί η βροχή, το κρύο και οι δύσκολες συνθήκες να ήταν τα βασικά συστατικά του διημέρου, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους οδηγούς και ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά σε βρεγμένη πίστα. O Sergio Γρηγορίου ήταν αυτός που επικράτησε κατάταξη, αφήνοντας τον Marco Zakouřil στην 3η θέση του διημέρου και στη 2η του φετινού πρωταθλήματος!

Τέσσερις ημέρες όπου αυτό που αποκόμισαν οι θεατές από την επίσκεψή τους στην πίστα δεν ήταν άλλο από μεγάλες δόσεις εντυπωσιακού θεάματος, διάσπαρτα χαμόγελα, θαυμασμό στα μάτια των θεατών, και έναν ζωηρό ρυθμό στην ατμόσφαιρα. Η HBBODY θα είναι εκεί και στην επόμενη σεζόν, στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους που του δίνουν πραγματικό νόημα!