Cyprus Rally Tests: Δοκιμές για Τσουλόφτα, Γαλαταριώτη και Al Attiyah

Μια πρόγευση από Cyprus Rally ήταν σήμερα τα δοκιμαστικά για τρείς από τους διεκδικητές της νίκης στον επερχόμενο αγώνα.

 

Στην περιοχή της μάντρας του Καμπιού έκαναν τις τελευταίες ρυθμίσεις στα αγωνιστικά οι PETROLINA RACING TEAM Τσουλόφτας-Ηλία, οι PETROLINA RACING TEAM Γαλαταριώτης-Ιωάννου και ο πολυνίκης του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής Nasser Al Attiyah με τον συνοδηγό του Mathieu Baumel.

 

Τα τρία Volkswagen Polo GTI R5 βρυχήθηκαν στα Βουνά της ημιορεινής Λευκωσίας ανοίγοντας την όρεξη στους φίλους του αθλήματος.

Αυτή η τριπλή μάχη αναμένετε να κεντρίσει το ενδιαφέρων καθώς από τη μια ο Al Attiyah θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην Κύπρο και από την άλλη οι Γαλαταριώτης και Τσουλόφτας επιδιώκουν τη νίκη στον Εθνικό μας αγώνα η οποία αν έρθει θα είναι η δεύτερη για τον Γαλαταριώτη και η πρώτη για τον Τσουλόφτα.

Από αύριο θα υπάρξει ηρεμία καθώς το επόμενο διήμερο είναι οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών από όλα τα πληρώματα. Το απόγευμα της Παρασκευής είναι η τελετή εκκίνησης στο προαύλιο του παλιού δημαρχείου Λευκωσίας στην πλατεία Ελευθερίας και το Σαββατοκύριακο η δράση μεταφέρετε εξολοκλήρου στα βουνά της επαρχίας Λευκωσίας.

Οι Μιχάλης Κοντογιώργης και Ανδρέας Χριστοδούλου βρέθηκαν στις δοκιμές και μας μεταφέρουν τη δράση μέσα από το φακό.