Cyprus Rally 2017: Δοκίμασε και ο Χρίστος Δημοσθένους

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα απομένουν για να ξεκινήσει το Cyprus Rally και οι προετοιμασίες των περσινών παγκύπριων πρωταθλητών ράλι Χρίστου Δημοσθένους και Πάμπου Λαού ολοκληρώθηκαν σήμερα με το τελευταίο δοκιμαστικό του αυτοκινήτου που θα τρέξουν στον αγώνα. Με το γνωστό Mitsubishi Lancer EVO9 θα επιδιώξουν να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τριών προηγούμενων χρόνων όπου κατάφεραν να τερματίσουν στο διεθνή αγώνα πρώτοι μεταξύ των Κυπριακών πληρωμάτων.

Στη διαδρομή όπου δοκίμασαν τα αγωνιστικά τους χθες αρκετά πληρώματα, οι Δημοσθένους/Λαός είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το αγωνιστικό ίσως για τελευταία φορά πριν από την μεγάλη αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας έτσι τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Για τους Δημοσθένους/Λαό, όπως και για τα υπόλοιπα τοπικά πληρώματα ο βαθμός δυσκολίας στο δρόμο για διάκριση είναι μεγάλος, καθώς οι τοπικοί οδηγοί Τσουλόφτας και Τιμοθέου φέτος θα τρέξουν στον αγώνα με σαφώς ανώτερα αυτοκίνητα, κατηγορίας R5. Φυσικά τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανένα αφού ο αγώνας είναι μεγάλος και διαχρονικά είδαμε ότι πολλά μπορούν να συμβούν.

Μαθημένοι στα δύσκολα, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι οι χορηγοί που τους στηρίζουν. Στην φετινή χρονιά δίπλα τους είναι οι εταιρίες PETROLINA ENI Α/φοι Λευκαρίτη, η εταιρία GEMSTAR Cyprus και η  ZEMCO Construction.