Cyprus Bikers Festival 19-21 Μαΐου 2023

H PartyCity Group, διοργανώνει για πρώτη φορά το Cyprus Bike Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στους τέσσερις χώρους εκδηλώσεων της PartyCity.

H PartyCity Group, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής εκδηλώσεων, υπηρεσιών και εξοπλισμού Παγκύπρια. Την εταιρεία πλαισιώνουν έμπειροι διοργανωτές, διακοσμητές, βραβευμένοι Σεφ, φωτογράφοι κ.τ.λ. Όντας μια άκρως πελατοκεντρική εταιρεία, με ευαισθησία, κοινωνική́ ευθύνη, επαγγελματική συνέπεια, έχει στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση όχι μόνο των πελατών αλλά και των συνεργατών της.

Η Κύπρος και οι επαγγελματίες εκπρόσωποι της PartyCity, με το Cyprus Bikers Festival αποδεικνύουν πως η ζωή είναι μια βόλτα και πρέπει να την ζούμε στο έπακρο.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο χώρο της PartyCity και να απολαύσουν τα είδη των μηχανών, τα αξεσουάρ, να γνωρίσουν τους κινητήρες, να νιώσουν την ένταση από τις μηχανές μεγάλου κυβισμού. Εμπορικός κατάλογος εταιρειών, τιμοκατάλογοι προϊόντων θα διατίθενται.

Θα γίνει αναφορά και ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη της μηχανής ως τις μέρες μας. Γιορτή όμως κυρίως σημαίνει μουσική, παιχνίδια, ψυχαγωγία για μικρούς αλλά και μεγάλους!

Ψυχαγωγία

Μέρος της ψυχαγωγίας είναι ζωντανές μπάντες, Smash Room, Εκθέσεις μοτοσικλετών bull ride, διαγωνισμοί, Live link, Mai Thai, Axe battle, ενώ παρόν θα είναι και το Μουσείο Κυπριακής κλασική μοτοσυκλέτας.

Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό τους και οι θεματικοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι με τη μορφή περιπτέρων όπου οι επισκέπτες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Bikers Festival.

Στο φεστιβάλ θα υπάρχει δυναμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας FUCHS εγκεκριμένο από SUZUKI, HONDA, YAMAHA και άλλες εταιρείες. Μετρά με ακρίβεια την ιπποδύναμη και τη ροπή στο τιμόνι χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβολές». Είναι ένα βασικό εργαλείο εργασίας που ελέγχει το αποτέλεσμα μιας βελτίωσης, την κατάσταση του κινητήρα, την καύση του κινητήρα και πολλά άλλα. Επίσης στο δυναμόμετρο με τον αναλυτή καπνού και με τα ειδικά εργαλεία μπορούν να διαγνωστούν προβλήματα που είναι αδύνατο να διαγνωστούν στο δρόμο.

Με κοινωνικό χαρακτήρα

Η κοινωνική προσφορά δεν είναι ούτε προνόμιο, ούτε μόδα, αλλά μια τάση, μια φιλοσοφία ζωής η οποία ανυψώνει το πνεύμα του κάθε ανθρώπου. Γι αυτο και μέρος απο τα καθαρά έσοδα θα δωθουν στον Σύν- δεσμο για άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Γνωρίστε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό

O Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την ευημερία των Ατόμων με Αυτισμό και των οικογενειών τους. Από τότε μέχρι και σήμερα, αγωνίζεται για να διασφαλίσει τα δικαιώ- ματα των Ατόμων με Αυτισμό και να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή μέσα στο κοινωνικό σύνολο δια βίου. Από το κράτος αναγνωρίζε- ται ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ως ένας από τους τρεις μεγα- λύτερους Παγκύπριους Συνδέσμους.

Ο αυτισμός είναι ο γενικός όρος για μια ομάδα σύνθετων διαταραχών της ανάπτυξης του εγκεφάλου η οποία οδηγεί σε ποικίλες δυσκολίες και περιορισμούς στην διαμόρφωση γνωστικών λειτουργιών, στον τρόπο επικοινωνίας και την επεξεργασία των αισθητηριακών ερεθι- σμάτων. Ο αυτισμός είναι μια πολύπλοκη νεύρο-ψυχιατρική διαταρα- χή, που εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη του ανθρώπου και απομονώ- νει τον πάσχοντα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εισητήρια

https://www.soldoutticketbox.com//cyprus-bikers-festival-2023/easyconsole.cfm