CNP ASFALISTIKI Super Special Stage: Σημεία θέασης και προσβάσεις

Με τις μέρες για τον διεθνή μας αγώνα να μετρούν αντίστροφα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και να δώσουμε στον αναγνώστη τα σημεία τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει την υπέρειδική διαδρομή αλλά και σημεία και προσβάσεις προς αυτά.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 16:15 θα πραγματοποιηθεί η Cnp Asfalistiki Super Special Stage, η οποία θα είναι η τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας. Μια διαδρομή η οποία διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ήδη αποσπάσει τα εγκωμιαστικότερα σχόλια εκ μέρους των διοργανωτών του E.R.C και του Eurosport.

Η φετινή υπέρειδική διαδρομή θα έχει συνολικό μήκος 6.03 χιλιόμετρα με την εκκίνηση της να έχει τοποθετηθεί στην Δημοσθένη Σεβέρη και τον τερματισμό στο χώρο των  δικαστηρίων. Οι θεατές οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αφρόκρεμα του ERC σε μια εξαιρετικά γρήγορη αλλά και συνάμα τεχνική ειδική διαδρομή η οποία δεν συγχώρα το παραμικρό λάθος.

Οι εταιρείες οι οποίες ανέλαβαν την σχεδίαση της υπέρειδικής διαδρομής το έκαναν έχοντας σαν κύριο στόχο την ασφάλεια αλλά και την άνεση τον θεατών. Στον χώρο της υπέρ ειδικής διαδρομής θα υπάρχουν ασθενοφόρα για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών, καντίνες αλλά και χημικές τουαλέτες.

 

Σημεία Θέασης Προσβάσεις και Εισητήρεια

Πορτοκαλί Εισητήρια 12: Η είσοδος είναι απο την Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος, απο την πάροδο Λεωφόρου Γρίβα Διγενή μπροστά απο το Οίκημα του Δ.Η.ΚΟ αλλά και απο την Λεωφόρο Δημοσθένη Σεφέρη. Η τοποθεσία είναι στα πρώην κυβενητικά κτίρια μεταξύ της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη και Λόρδου Βύρωνος και στον χώρο θα υπάρχουν κερκίδες. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρεία να απολαύσουν το μοναδικό κομμάτι με μεικτή επιφάνεια άσφαλτο και χώμα.

 

Άσπρο Εισιτήριο 5€: Η είσοδος είναι στην Μιχαήλ Καραολή και Λεωφόρο Ευαγόρου, αφήνοντας τα πρώην κυβερνητικά κτήρια κινούμαστε προς Υπουργείο Οικονομικών και Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα στην αρχή λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντιού με φυσικές κερκίδες στο Υπουργείο οικονομικών αλλά και τεχνητές κερκίδες. Σε αυτό το σημείο υπάρχει θέαση της ευθείας με τεχνητά chicane.

Μπλε εισιτήριο 10 €: Η είσοδος βρίσκεται απέναντι από την Ελληνική πρεσβεία στην Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος και στην διασταύρωση Διαγόρου και λεωφόρου Ομήρου. Σε αυτό το σημείο ο θεατής μπορεί να δει μια θεαματικότατη γρήγορη φουρκέτα

 

Κόκκινο εισιτήριο 12€: Η είσοδος βρίσκεται στο τέλος της διασταύρωσης Λόρδου Βύρωνος και Γλάδστωνος. Στο χώρο θα ο οποίος βρίσκεται στην διασταύρωση Λεωφόρου Λόρδου Βύρωνος και Λόρδου Νέαρχου υπάρχουν κερκίδες. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κατά την δική μας αντίληψη ένα από τα θεαματικότερα στην υπέρ ειδική διαδρομή. Ο θεατής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το αγωνιστικό για μεγάλη απόσταση το οποίο περνάει δύο φορές από μπροστά του.

 

Κίτρινο εισιτήριο 12€: Η είσοδος βρίσκεται στην οδό Χύλωνος και ο χώρος βρίσκεται μεταξύ της Λεωφόρου Νεάρχου και Χύλωνος στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου όπου στον χώρο υπάρχουν κερκίδες. Ο θεατής στον συγκεκριμένο χώρο θα έχει την δυνατότητα να δει ένα θεαματικό “Jump” και μετά μια θεαματική δεξιά στροφή.

 

Μοβ εισιτήριο 5€: Η είσοδος είναι από την Λουκή Ακρίτα, και ο χώρος βρίσκεται στην Λεωφόρο Κινήρα από τα δικαστήρια προς τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου. Οι θεατές έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τα αγωνιστικά καθώς βγαίνουν από το παλαιό νοσοκομείο να περνούν μπροστά τους με εξαιρετικά ψηλή ταχύτητα και να περνούν από τεχνικά chicane

 

Πράσινο εισιτήριο 12€: Η είσοδος είναι από την Πύλη Πάφου, και ο χώρος βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου σε κερκίδες. Ο θεατής εδώ έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα αγωνιστικά από την κάθοδο προς τον κυκλικό κόμβο της Μάρκου Δράκου, να περνούν προς Garden Cafe και να επιστρέφουν ξανά κοντά τους. Είναι ακόμη ένα εξαιρετικό σημείο θέασης το οποίο εμείς σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

 

Αυτοί είναι οι χώροι στους οποίους είναι χωρισμένη η φετινή CNP Asfalistiki Super Special Stage. Καλό θα ήταν να προαγοράστε τα εισιτήρια, βοηθώντας ταυτόχρονα με την αγορά τους το ίδρυμα ΚΕΝΘΕΑ, αφού μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν για αυτό το σκοπό. Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα προαγοράστε από επιθυμείτε από τα πιο κάτω σημεία:

 

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:

  1. Γραφεία Speed Tech Automotive Ltd, Κυκλάδων 62 Ανθούπολη, 2301

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 96598151

  1. Περίπτερο «Fever» Μισιαούλη και Καβάζογλου, Κάτω Δεύτερα προς Λαπάτσα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:99271892

  1. EvangelouS. SignsLTD, Σχεδιασμού 5Α Βιοτεχνική Περιοχή, Κάτω Λακατάμεια

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 99520855

  1. Βάσος & Δημήτρης Περίπτερο Ltd, Κυκλάδων 37Α Ανθούπολη , 2301

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 99150156

  1. Περίπτερο «Οκτάγωνο», Φώτα Λεωφόρου Σταυρού, Στρόβολος τηλ. 22492358
  2. Αλωνεύτης BrosKiosk Ιπποκράτους 19 Κάτω Λακατάμεια Τηλ:22252737
  3. Περίπτερο Στέλιος και Χριστοδούλου, 25ης Μαρτίου 14 Έγκωμη. Τηλ:
  4. TheGrammarSchool, Δρόμος Ανθούπολη, Πάνω Δευτερά, 1519, Λευκωσία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 695 695 (Αποκλειστικά για τους μαθητές του σχολείου)
  5. Σε όλα τα καταστήματα Bubbleicious, στην Λακατάμεια (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 2313 Πάνω Λακαταμεία. ), Παλλουριώτισσα(Αγίου Αντρέου,72, Τηλ: 22270101) και Στρόβολο(Σταυρού)
  6. Kinx Esport, Στασίνου 7κ, Έγκωμη
  7. Πρατήριο Πετρολίνα, Νέα Λήδρα, Λευκωσία
  8. BreakTimeKiosk, Γιάννου Κρανιδιώτη, Λατσία, Τηλ: 22574797
  9. Περίπτερο Hell, δρόμος Ανθούπολης απέναντι από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ:

  1. Σε όλα τα περίπτερα Mini Stop

 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:

  1. A.K.Evagorou LTD, Περίπτερο Stop Δρομολαξιά-Κίτι, Λεωφόρος Ελευθερίας 51 Τηλ: 24422746
  2. A.K.Evagorou LTD, Περίπτερο Stop Roundabout Καλού Χωρίου, Τηλ: 24361821

ΕΠΑΡΧΙΑΠΑΦΟΥ:

  1. Pentaras Motors PMC N.Ellina & Charilaou Trikoupi Corner 8011. Τηλέφωνο:99603838

Εμείς δε έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους ένα καλό αγώνα και στους θεατές που θα τιμήσουν με την παρουσια τους την υπέρ ειδικήδιαδρομή, καλή θέαση και μπόλικο θέαμα.

final_map

Πακέτα εισιτηρίων:

  1. RED ADVANCE 12€: Διασταύρωση Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος και Λόρδου Νεάρχου, Θεατές Κερκίδες.
  2. ORANGE ADVANCE 12€: Κλειστός Χώρος μεταξύ Λεωφόρος Δημοσθένους Σεβέρη και Λόρδου Βύρωνος (Πρώην Κυβερνητικά Κτίρια), Θεατές Κερκίδες.
  3. YELLOW ADVANCE 12€: Κλειστός Χώρος θέασης μεταξύ Λεωφόρος Νεάρχου και Χύλωνος, χώρος Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Θεατές Κερκίδες.
  4. GREEN ADVANCE 12€: Roundabout Μάρκου Δράκου, Θεατές Κερκίδες
  5. PURPLE 5€: Λεωφόρος Κινήρας από δικαστήρια προς roundabout Μάρκου Δράκου, Θεατές Όρθιοι
  6. WHITE 5€: Αρχή λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντιού με φυσικές κερκίδες στο Υπουργείο οικονομικών και τεχνητές κερκίδες. /
  7. BLUE 10€: Λεωφόρος Κωστή Παλαμά/ Διασταύρωση Λεωφόρος ομήρου με Λεωφόρος Διαγόρου

 

Σημεία εισόδου:

  1. Είσοδος για πορτοκαλί 12€ εισιτήριο στην Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος
  2. Είσοδος για πορτοκαλί 12€ εισιτήριο στην πάροδο Λεωφόρου Γρίβα Διγενή μπροστά από οίκημα ΔΗΚΟ
  3. Είσοδος για πορτοκαλί 12€ εισιτήριο στην Λεωφόρος Δημοσθένους Σεβέρη
  4. Είσοδος για άσπρο 5€ εισιτήριο στην Μιχαήλ Καραολή
  5. Είσοδος για άσπρο 5€ εισιτήριο Λεωφόρος Ευαγόρου
  6. Είσοδος για άσπρο 5€ εισιτήριο Λεωφόρος Ευαγόρου
  7. Είσοδος για μπλε 10€ εισιτήριο απέναντι Ελληνικής πρεσβείας στην Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος
  8. Είσοδος για μπλε 10€ εισιτήριο Διασταύρωση Διαγόρου και λεωφόρος Ομήρου
  9. Είσοδος για κόκκινο 12€ εισιτήριο τέλος στη διασταύρωση λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος και Γλάδστωνος
  10. Είσοδος για κίτρινο 12€ εισιτήριο Χύλωνος
  11. Είσοδος για μωβ 5€ εισιτήριο Λεωφόρος Λουκή Ακρίτα
  12. Είσοδος για πράσινο 12€ εισιτήριο Πύλη Πάφο