Black Mamba ΙΙ– Η Επίσημη Παρουσίαση

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση για τα Κυπριακά δεδομένα είχαμε την παρουσίαση του νέου Black Mabma II, του νέου αγωνιστικού που θα δούμε αγωνιζόμενο τον Andry Papageorgiou στο European Time Attack Challenge.

Η αρχή στην παρουσίαση έγινε από τον κύριο Στέλιο Κυθραιώτη, ο οποίος καλωσόρισε όλους στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου Black Mamba II. Ευχαρίστησε τον Andy Papageorgiou και την Mamba Racing team για την επιλογή τους να κάνουν την παρουσίαση αυτή στο χώρο της έκθεσης Boyz Stuff Show 2019, αλλά και την ανακοίνωση για το European Time Attack Challenge.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η ομάδα του European Time Attack Challenge, με ομιλητή τον Χρίστο Πολυκάρπου. Ξεκινώντας, ευχαρίστησε την ομάδα της Mamba Racing για την φιλοξενία στην συγκεκριμένη εκδήλωση, στην αποκάλυψη του πιο δημοφιλούς Lancer Evolution στην Ευρώπη και όχι μόνο. Η είδηση που μας αποκάλυψε ο πρόεδρος του Time Attack Χρίστος Πολυκάρπου ήταν η διοργάνωση του Time Attack Challenge το 2020 την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου στην πίστα των Σερρών στην Ελλάδα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε διάφορα ιστορικά σημεία του Challenge, με κύριο σημείο αναφοράς τον Andy Papageorgiou. Αναφέρθηκε επίσης σε συναντήσεις που είχε με ομάδες όπως αυτή του Roger Clark, μια ομάδα η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο Βρετανικό Time Attack.

Ακολούθως παρουσιάστηκε η ομάδα η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου Black Mamba II. Ο Νίκος Κούτας, επιμελείται όλων των μηχανολογικών θεμάτων του συγκεκριμένου “Project”, ο Μάριος Κοφτερός είναι υπέυθυνος για την εφαρμογή, συγκόλληση και συναρμολόγηση, ο Γιάννος Μότης έχει την ευθύνη για το Data Analysis των αγώνων, τον προγραμματισμό και τα ηλεκτρικά μέρη και ο Jayde Kruger ένας εκ των δύο οδηγών της ομάδας. Σε ομιλία τους τα μέλη της ομάδας μας ανάφεραν την ιστορία πίσω από την σκέψη δημιουργίας του νέου αγωνιστικού μέχρι την τελική ολοκλήρωση του.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του νέου Black Mamba II, από τον Andy Papageorgiou.

Στην αποκάλυψη του αγωνιστικού οι καινοτομίες στη σχεδίαση των αεροδυναμικών ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση αρχικά, καθώς το Black Mamba ΙΙ έγινε πιο επιβλητικό από ποτέ και ευελπιστούμε ότι τα ρεκόρ γύρου στις διάφορες πίστες της Ευρώπης που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής να αυξηθούν και να συνοδευτούν με νίκες και τίτλους. Με 1000+ ίππους κάτω από το καπό ο Andy Papageorgiou και κατεπέκταση η ομάδα, θα επιδιώξουν τις διακρίσεις που θα τους φέρουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Μιχάλης Κοντογιώργης