Home Rally ERC Azores Rallye 2019: Ταχύτερος ο Loubet στην κατατακτήρια διαδρομή, 15ος ο Τσουλόφτας

Azores Rallye 2019: Ταχύτερος ο Loubet στην κατατακτήρια διαδρομή, 15ος ο Τσουλόφτας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το shakedown και η κατατακτήρια διαδρομή του Azores Rallye, όπου τρέχουν και οι ‘’δικοί’’ μας Αλέξανδρος Τσουλόφτας/Αντώνης Χρυσοστόμου.

Ο Pierre-Louis Loubet με Škoda Fabia R5 ήταν ο οδηγός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της μέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με διαφορά μισού δευτερολέπτου τον περσινό πρωταθλητή Alexey Lukyanuk, με Citroën C3 R5.

Τον τρίτο χρόνο σημείωσε ο Chris Ingram ο οποίος αγωνίζεται με Škoda Fabia R5 και ήταν κατά 1.2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρώτο.

Όσον αφορά το δικό μας πλήρωμα, σημείωσαν το 15o χρόνο στον πρώτο τους αγώνα με Škoda Fabia R5. «Προσπάθησα να έχω καλό ρυθμό. Είναι η πρώτη φορά που τρέχουμε με Škoda Fabia R5 και θέλουμε να βρούμε καλό ρυθμό και καλό στήσιμο του αυτοκινήτου καθώς δυσκολευτήκαμε λίγο,» ήταν τα λόγια του Τσουλόφτα μετά το πέρας της κατατακτήριας διαδρομής.

Ακολουθεί η επιλογή θέσης για τα πληρώματα, μετά είναι η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και μετά θα διεξαχθούν τρείς ειδικές διαδρομές πριν ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα.

results

Exit mobile version