Adonis Trial Rally 2024: Πρεμιέρα απο την Πάφο

Διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου από το Pafos Motorsport Association ο πρώτος αγώνας του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Trial του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου. Χώρος διεξαγωγής του πρώτου αγώνα Trial Rally της χρονιάς η ειδική διαδρομή μήκους 8.52 χιλιομέτρων στο χωριό Λάσα της Πάφου.

Από τα 14 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, ξεχωρίζουμε τους Παναγιώτη Γιάγκου/Άριστο Νικολάου με Hyundai i20 R5 και Κώστα Ζήνωνος/Φάνο Χριστοφή με Citroen DS3 R5. Τα δύο πληρώματα αναμένεται να παλέψουν για την πρώτη θέση προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες ξεκινώντας από την κατηγορία RC2 έχουμε τον αειθαλή Γιάγκο Γιάγκου με τον Παναγιώτη Γεωργίου με Mitsubishi Lancer Evo 9 και Χρίστο Χριστοδούλου/Παναγιώτη Κυριάκου με Subaru Impreza.  Στην κατηγορία RCS2 η αναμέτρηση των Σωκράτη Σωκράτους/Γιάννο Ευριπίδου, Κώστα Νικηφόρου/Σώτο Καροτσάκη και Νικήτα Νικήτα/ Φρίξου Φρίξο, όλοι με Subaru Impreza, αναμένετε με ενδιαφέρον.

Στην δικήνητη κατηγορία ξεκινώντας από την RCS1 έχουμε τους Κωνσταντίνο Ζάκο/Παναγιώτη Παναγή με Honda Civic, Μάριο Ζάκο/Χρίστο Αναστασίου με VW Golf GTi και Στέλιος Ζάκος/Μάριος Μακρή με Toyota Starlet. Στην κατηγορία RCT1 θα τρέξουν οι Ρίκκος Παμαγιώτου/Κωνσταντίνος Ευριπίδου με Suzuki Vitara και στην RCL2 οι Νίκος Μαραγκός/Νεόφυτος Καρεκλάς με Mazda RX8.

Στον αγώνα θα έχουμε την παρουσία δύο μεικτών πληρωμάτων, Αντρέου Αντρέας/Αντρέου Αντρέας με Subaru Impreza και Μάριος Αντωνίου/Πέτρος Πίττας με Mitsubishi Lancer.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με την πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο το βράδυ στις 19:00 στην πλατεία του δημαρχείου.  Την Κυριακή όπου και είναι και η διεξαγωγή του αγώνα, το πρώτο πέρασμα είναι στις 9:48 και θα ακολουθήσουν άλλα δύο περάσματα ( 11:24, 13:00). Ο τερματισμός οι απονομές είναι προγραμματισμένες στις 16:30 στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Itinerary Paphos Trial Rally 2024