Adonis Trial Rally 2024-Νικητές οι Χριστοδούλου/Φρίξου

Διοργανώθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου από το Pafos Motorsport Association, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Trial του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκίνησε με την πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο το βράδι στις 19:00 στην πλατεία του δημαρχείου.  Την Κυριακή όπου και η διεξαγωγή του αγώνα είχαμε το πρώτο πέρασμα στις 10:00 και ακολούθησαν άλλα δύο περάσματα ( 11:24, 13:00).

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 14 πληρώματα, αλλά ξεκίνησαν μόλις έξι και ολοκλήρωσαν τα πέντε.  Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλοι νικητές οι Φρίξος Φρίξου με Subaru Impreza, οι οποίοι έγραψαν τον ταχύτερο χρόνο σε δύο από τα τρία περάσματα.  Στην δεύτερη θέση γενικής βρίσκουμε τους οι Νίκο Μαραγκό/Νεόφυτο Καρεκλά με Mazda RX8 και την τριάδα συμπλήρωσαν οι Στέλιος Ζάκος/Μάριος Μακρή με Toyota Starlet.

Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτοι στην κατηγορία 2WDS οι Μάριος Ζάκος/Χρίστος Αναστασίου με VW Golf GTi. Το πλήρωμα βρέθηκε να φιγουράρει στην δεύτερη θέση γενικής με την ολοκλήρωση του δεύτερου περάσματος, όμως ένα μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο τελευταίο τους πέρασμα τους έριξε θέσεις πίσω αρκούμενοι τελικά στην 4η.

Στην πέμπτη θέση γενικής βρίσκουμε τους Κωνσταντίνο Ζάκο/Παναγιώτη Παναγή με Honda Civic. Το πλήρωμα έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα, αλλά ένα μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο δεν τους επέτρεψε να το ολοκληρώσουν.  Επέστρεψαν στο τρίτο και τελευταίο συμπληρώνοντας την πεντάδα.

Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα οι Αντρέας Αντρέου/Άντρη Αντρέου με Subaru Impreza.  Βρέθηκαν στην τρίτη θέση γενικής με την ολοκλήρωση του δεύτερου περάσματος, μία έξοδος όμως στο τελευταίο τους πέρασμα δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Trial Rally του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου είναι προγραμματισμένος στις 16 Ιουνίου στην Λευκωσία με διοργανωτή τον Ομίλο Φίλων Αυτοκινήτων (ΟΦΑ).