Λεμέσια Tiger Rallly 2024: Παρόν στην εκκίνηση και τερματισμό ο Δήμος Λεμεσού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Tiger Rally συμπεριλήφθηκε στα Λεμέσια, από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κύπρο που διοργανώνονται κάθε Οκτώβρη στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια των 10 ημερών των “Λεμεσίων” αθλητές συναγωνίζονται σε μια σειρά από αθλήματα, όπως η πυγμαχία, το καράτε, το τρίαθλον, ο μαραθώνιος, η σκοποβολή, η ρυθμική γυμναστική, η ποδηλατοδρομία και πλέον το Ράλι. Για πρώτη φορά τα Λεμέσια οργανώθηκαν το 1998 κι έκτοτε η διοργάνωση επεκτείνεται σε περισσότερα αθλήματα, προσελκύοντας κάθε χρόνο και περισσότερους διεθνείς αθλητές.

Έτσι, στον μόλο Λεμεσού το Σάββατο στην εκκίνηση παρόν ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, από το αθλητικό γραφείο του Δήμου Λεμεσού η Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία ήταν συνοδηγός στο Mitsubishi Lencer Evo VI του Μάριου Ολύμπιου εκτελώντας χρέη πλοηγού στον αγώνα, ο Γιάννης Ζησιμίδης, επίσης του αθλητικού γραφείου Δήμου Λεμεσού και τα μέλη του Συμβουλίου Λοΐζος Μαυρουδής και Σίμος Κουφαλλής, με τους προαναφερθέντες να δίνουν την εκκίνηση στα πληρώματα με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Νίκο Νικολαΐδη.

Οι ίδιοι ήταν επίσης παρόν και στον τερματισμό δηλώνοντας την στήριξη προς την Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και κατ’ επέκταση στους αγώνες ράλι και όχι μόνο. Το τρόπαιο στους νικητές του αγώνα Σταύρο Αντωνίου/Δημήτρη Πιερή απένειμε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, στους δεύτερους Γιώργο και Παύλο Εγγλέζου την απονομή έκανε ο κ. Λοΐζος Μαυρουδής και στους τρίτους Φίλιππο Τσαγκάρη/Νέστωρα Νεστωρίδη ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού Ανδρέας Αυγουστή, ενώ παρόν στον αγώνα ήταν και μια από τις μεγάλες μορφές των αγώνων ράλι και Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Κώστας Γεωργίου (Chips).

Πολύ καλό το κλίμα και τις δυο μέρες ειδικότερα από πλευράς αθλητών, αφού παρά τις πολλές ατυχίες σε αρκετά πληρώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντούτοις κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθε με νικητές και ηττημένους να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο.