4ος και 5ος Αγώνας Time Trial By ΚΟΦΑ

Διοργανόνεται απο τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου (ΚΟΦΑ) την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 10 πμ ο 4οςκαι 5ος (δυο τελευταίοι της χρονιάς) αγώνας Time Trial, υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινητού.

Σταθμος και αυτή την φορά η πίστα στην περιοχή Κελιών, χόρος που επιλέγικε για την διεξαγωγή του πρώτου φετινού αγώνα.

Οι συμμετοχές, παρά το γεγονός ότι είναι λίγες στον αριθμό, εντούτοις δεν παύουν να είναι εξαιρετικές σε ποιότητα και να μας προϊδεάζουν για ένα θεαματικό αγώνα. Ξεχωρίζουν η παρουσία του περσινού πρωταθλητή Σπύρου Δρουσιώτη ο οποίος θα βρει απέναντι του την οικογένεια Ιωαννίδη, οι οποίοι σε κάθε αγώνα εντυπωσιάζουν τους πάντες με τα περάσματα τους. Σημείο αναφοράς είναι η επανεμφάνιση του περσινού πρωταθλητή στην κατηγορία S2 Κύπρου Αραούζου.

Ο σχεδιασμός της πίστας θα είναι διαφοροποιημένος απο τον πρώτο αγώνα με τα αγωνιστικά να αναπτύσσουν ψηλές ταχύτητες, προσφέροντας αρκετό θέαμα. Σύμφωνα με τους συμπληρωματικούς κανονισμούς ο αγώνας θα είναι διπλός. Η αναγνώριση της διαδρομής γίνει μια φορά. Ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει 30 λεπτά απο την λήξη προηγούμενου αγώνα. Κύπελλα θα δοθούν μόνο για τον πρώτο αγώνα (4ος). Οι βαθμοί στο πρωτάθλημα θα προσμετρούν κανονικά, βάση της γενικής κατάταξης.

Η πρόσβαση στον αγώνα για όσους φίλους ενδιαφέρονται να τον παρακολουθήσουν, είναι πολύ εύκολη. Απο τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Παραλίμνι-Αγία Νάπα βγείτε στην έξοδο προς Κελιά, προχωρήστε γύρο στα 800 μέτρα όπου θα δείτε στα αριστερά σας την πίστα του αγώνα.

Οι δύο τελευταίοι αγώνες της χρονιάς θα στέψουν και τους φετινούς πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες.