34th Tour of Cyprus – Μέρα πρώτη: Ο νέος είναι ωραίος

Τρία πληρώματα της ομάδας Petrolina Eni Racing προηγούνται με το τέλος της πρώτης μέρας του δεύτερου αγώνα ράλι του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σκέλος του 34ου Tour of Cyprus, προηγείται με διαφορά 24 δευτερολέπτων από τους δεύτερους Γαλαταριώτη/Ιωάννου. Ξεκίνησε τον αγώνα πολύ επιθετικά και με πολύ καλή οδήγηση δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα, καθώς κέρδισε και τις τέσσερις ειδικές της μέρας, αφήνοντας άπαντες άφωνους με την πολύ καλή απόδοση του.

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν βρήκαν απάντηση στους χρόνους των πρωτοπόρων. Τα 24 δευτερόλεπτα δεν είναι απαγορευτικά όμως αύριο θα πρέπει να πιέσουν πολύ για τη νίκη.

Τρίτοι είναι οι Δημοσθένους/Λαός. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζοντας μηχανικό πρόβλημα από νωρίς έμειναν μακριά από την πρώτη θέση όμως τα 8 δευτερόλεπτα διαφορά που έχουν από τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου αφήνουν ανοικτή τη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Οι Αντωνίου/Πιερής είναι τέταρτοι πολύ μακριά από την πρώτη τριάδα και ακολουθούν στις θέσεις πέντε και έξι οι Παφίτης/Βασιλείου και Παντελή/Χριστοδούλου.

Στη δικήνητη κατηγορία το φαβορί Μανούρης/Χρυσοστόμου επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής τα προγνωστικά και προηγούνται στον αγώνα. Στην πρώτη ειδική διαδρομή είχαν σκασμένο ελαστικό το οποίο τους κόστισε σε χρόνο, όμως κατάφεραν να ανακάμψουν και να ξεκινούν την αυριανή μέρα με πέντε δευτερόλεπτα διαφορά από τους Παναγιώτη και Αντρέα Ξενοφώντος. Το πλήρωμα πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις και δίκαια βρίσκετε στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Τζιορτζής/Ποταμού οι οποίοι όμως είναι πολύ πίσω από τους δυο πρώτους.

Από τον αγώνα αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή οι Ζήνωνος/Χριστοφή, Νέστορος/Καλλή, Τανούσης/Γεωργίου, Μακκίδης/Κυριάκου και Παύλου.Χρυσοστόμου.

Ο αγώνας συνεχίζετε και ολοκληρώνετε αύριο με δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές μήκους 56.98 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Αποτελέσματα

Itinerary Tour of Cyprus 2017