3ος Αγώνας Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross Νεόφυτος Τσαγγαράς 2018/19: Preview

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου διεξάγετε στην πίστα της Μακούντας ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross Νεόφυτος Τσαγγαράς με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αργάκας.

Μέχρι στιγμής με δυο αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί, ήδη σε όλες τις κατηγορίες ξεχώρισαν αναβάτες οι οποίοι ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με δυο νίκες.

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Χρύσανθος Χαραλάμπους μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη την προηγούμενη βδομάδα στην Ποταμιά θα επιδιώξει εντός έδρας αυτή τη φορά να τριτώσει το καλό. Εντός έδρας όμως αγωνίζεται και ο κύριος του αντίπαλος για τον τίτλο, ο περσινός πρωταθλητής Χρίστος Τσαγγαράς, ο οποίος θα επιδιώξει να ανατρέψει τα δεδομένα ούτως ώστε να μην μεγαλώσει η μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία.

Δυο συνεχόμενες νίκες μετρά και ο Χρύσανθος Γεωργίου στην κατηγορία ΜΧ2 και είναι ένα εκ των φαβορί για νίκη. Ο ανεβασμένος Μάριος Πάμπουκκας αναμένετε για ακόμα ένα αγώνα να είναι εκ των πρωταγωνιστών, όπως επίσης και ο Αντρέας Γεωργίου ο οποίος έχει έξτρα κίνητρο αφού αγωνίζεται εντός έδρας.

Ο Γιώργος Παουλλής με δυο νίκες στην κατηγορία ΜΧ3 θεωρείται φαβορί για τη νίκη, όμως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην κατηγορία είναι ικανοί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπροστά στο δικό του κοινό θα αγωνιστεί και ο Μαρίνος Τσαγγαράς στην κατηγορία MX3OVER. Στον αγώνα της Ποταμιάς έδωσε σκληρές μάχες με τον Ντίνο Κωνσταντινίδη στο πρώτο hit και τον Γιώργο Σιδερένιο στο δεύτερο όπου κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει. Αυτά τα δεδομένα προμηνύουν εκ νέου μάχες με στόχο την πρωτιά.

Τέσσερις αναβάτες αναμένετε να διεκδικήσουν τη νίκη στην κατηγορία ΜΧ4. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Βίκτωρ Ζαχαρία μπορεί να μετρά δυο νίκες όμως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Χρίστος Κημήτρη έδειξε ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει. Αρκετά καλοί παρουσιάζονται και οι Χρίστος Καΐκκη και Λούκας Τσόκκος οι οποίοι μαζί με τους προαναφερθέντες συνθέτουν μια αμφίρροπη κατηγορία.

Ο Αριστόδημος Έλληνας είναι φαβορί στην κατηγορία ΜΧ85 και αυτό το μαρτυρούν οι δυο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε μέχρι τώρα. Dominic Κολοκάσης, Βρυώνης Βλάσιου και Αντώνης Γεωργίου αναμένετε να παλέψουν για μια θέση στο βάθρο.

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 και είναι αφιερωμένος εις μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αργάκας Νεόφυτου Τσαγγαρά.