Home Rally 2021 Cyprus Rally Championship by HONDA Galatariotis-ENI – Tour of Cyprus: Αγκαλιά...

2021 Cyprus Rally Championship by HONDA Galatariotis-ENI – Tour of Cyprus: Αγκαλιά με τη νίκη οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου

Οι Petrolina Racing Team Γαλαταριώτης-Ιωάννου (Volkswagen Polo GTI R5) είναι αγκαλιά με τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι Tour of Cyprus. Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές και οι περσινοί πρωταθλητές συνέχισαν με το ίδιο τέμπο που είχαν χθες.

Ήταν οι ταχύτεροι στις δυο πρώτες ειδικές σήμερα, αποτέλεσμα που τους φέρνει σχεδόν 8 λεπτά μπροστά από τους δεύτερους Αντωνίου-Πιερή. Το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer EVO9 δεν απειλεί και δεν απειλείται και ελέγχουν πλήρως το ρυθμό από τους υπόλοιπους που ακολουθούν.

Οι Smartway Motors Χειλιμήντρης-Λαός (Skoda Fabia R5) πήραν πίσω το χαμένο χρόνο που είχαν χθες και είναι τρίτοι γενικής, με τους Q8 Oils Ρούσο-Κωνσταντίνου (Mitsubishi Lancer EVO10) και τους Νέστωρος-Καλλή (Mitsubishi Lancer EVO10) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Στη δικήνητη κατηγορία οι Μανώλη-Ευριπίδου εξακολουθούν να έχουν άνετο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους ενώ στην κατηγορία RCS2 το μοναδικό αυτοκίνητο που συνεχίζει τον αγώνα είναι το Mitsubishi Lancer EVO6 των Γεωργίου Καζάγκα.

Άτυχοι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα φάνηκαν οι Q8 Oils Παντελή-Χριστοδούλου (Citroen DS3 R5) οι οποίοι αποχώρησαν στην πέμπτη ειδική διαδρομή.

Απομένει το δεύτερο πέρασμα από τις δυο ειδικές της ημέρας, την Αγία Μαρίνα-Πλατανιστάσα και Μιτσερό-Δασικός σταθμός Παναγιάς για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Overall after SS6

Exit mobile version