1o ΚΟΦΑ Time Trial 4×4 2018: Το πρωτάθλημα ξεκινά από τα Κελιά

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα δέκα το πρωί στην περιοχή Κελιών Λάρνακας ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος Time Trial 4×4. Ο αγώνας διοργανόνεται απο τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου ΚΟΦΑ υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Οι συμμετοχές, παρά το γεγονός ότι είναι λίγες στον αριθμό, εντούτοις δεν παύουν να είναι εξαιρετικές σε ποιότητα και να μας προϊδεάζουν για ένα θεαματικό αγώνα. Ξεχωρίζουν η παρουσία του περσινού πρωταθλητή Σπύρου Δρουσιώτη ο οποίος θα βρει απέναντι του τον περσινό συνοδηγό του Αντώνη Μαρασινό, όπως επίσης και οι συμμετοχές της οικογένειας Ιωαννίδη, οι οποίοι σε κάθε αγώνα εντυπωσιάζουν τους πάντες με τα περάσματα τους.

Ο σχεδιασμός και οι διαστάσεις της πίστας είναι στο μεγαλύτερο μήκος που επιτρέπει ο κανονισμός και έτσι τα αγωνιστικά θα μπορούν να αναπτύξουν ψηλές ταχύτητες, προσφέροντας αρκετό θέαμα στη μήκους 2,8 χιλιόμετρων διαδρομή.

Η πρόσβαση στον αγώνα για όσους φίλους ενδιαφέρονται να τον παρακολουθήσουν, είναι πολύ εύκολη. Απο τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Παραλίμνι-Αγία Νάπα βγείτε στην έξοδο προς Κελιά, προχωρήστε γύρο στα 800 μέτρα όπου θα δείτε στα αριστερά σας την πίστα του αγώνα.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας, οι θεατές να απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα όπως μας έχει συνηθήσει ο διογανωτής τα τελευταία χρόνια και ο καλύτερος ας κερδίσει.