16 πληρώματα στην ομάδα της Psaltis – ENEOS

Η εταιρεία Ψάλτης, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κύπρο, κάνει και φέτος έντονη την παρουσία του στο Ράλι Κύπρος. Συνολικά 16 πληρώματα θα είναι «ντυμένα» με τα λογότυπα τόσο της εταιρείας Ψάλτης όσο και των διάφορων μαρκών που αντιπροσωπεύει ο όμιλος. Συγκεκριμένα, τα αγωνιστικά των Σίμου Γαλαταριώτη, Αλέξανδρου Τσουλόφτα, Πανίκου Πολυκάρπου, Ανδρέα Ψάλτη, Παναγιώτη και Γιάγκου Γιάγκου, Κώστα Ζήνωνος, Χρύσου Παντελή, Σταύρου Αντωνίου, Αντώνη Χειλιμίντρη, Γιώργου Νέστωρος, Στέλιου Λαού, Γιώργου Εγγλέζου, Παναγιώτη Κυριάκου, Ανδρέα Ανδρέου και Γιώργου Λαμπριανίδη θα υπάρχουν τα λογότυπα εταιρών όπως: ΕΝΕΟS, KYB, SKF, Ferodo, Comline και φυσικά της εταιρείας Ψάλτης.

Παράλληλα η εταιρεία Ψάλτης Autoparts, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και των λιπαντικών ΕNEOS Motor Oil στην Κύπρο είναι ο μεγάλος χορηγός της Psaltis- ENEOS Super Special Stage που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 09:36 στους δρόμους της Λευκωσίας. Μια διαδρομή μήκους 4.82 που καταφέρνει κάθε χρόνο να προσελκύει δεκάδες χιλιάδες θεατές προσφέροντας ανεπανάληπτο θέαμα και συγκινήσεις.

Τέλος, η εταιρεία Ψάλτης Autoparts και τα λιπαντικά ΕNEOS Motor Oil είναι οι χορηγός των δύο Golden Stage του Ράλι Κύπρος 2018. Δύο διαδρομές που χαρίζουν χρηματικά έπαθλα στους νικητές. Οι ειδικές διαδρομές στις οποίες θα διαγωνιστούν τα πληρώματα θα είναι η «Psaltis Autoparts Golden Stage1» στη Λάγια και η ENEOS Golden Stage2 στα Λεύκαρα μήκους 11,49 και 19,82 χιλιομέτρων αντίστοιχα.