14ος Αγώνας Car Crash: Νικητής στο “χάος” ο Πανίκος Νικολαΐδης

Μετά από αποχή λόγω κορονοιού, το Car Crash Club επέστρεψε στην ενεργό δράση με το 14o Car Crash που έγινε στην περιοχή Αραδίππου με ένα και μοναδικό στόχο, να καταστρέψει αυτοκίνητα.

Συμμετέχοντες και θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αγώνα “χάος”, όπου οι διαγωνιζόμενοι έτρεξαν με στόχο να καταστρέψει ο ένας τον άλλο, να περάσουν καλά την Κυριακή τους και στο τέλος όλοι έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη, μετά που οδήγησαν τα αυτοκίνητα τους μέχρι να τα αφήσουν παλιοσίδερα.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι συγκρούσεις έδιναν και έπαιρναν κυριάρχησε πολύ γέλιο τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους θεατές.

Αυτός που επιβίωσε και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο αποτέλεσμα γενικής ήταν ο Πανίκος Νικολαΐδης. Στο Crash Raceεπικράτησε ο Παναγιώτης Μιλτιάδους, δεύτερος κατατάγει ο Κωνσταντίνος Παντελή και τρίτος ο Stefan Sorin.

Το βραβείο του θεαματικότερου οδηγού πήρε ο Κωνσταντίνος Παντελή.

Μετά το τέλος του αγώνα και τις απονομές όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι οι ενδιαφερόμενοι το 2024 θα είναι περισσότεροι με στόχο τί άλλο, να καταστρέψουν αυτοκίνητα!!!.