10ος Αγώνας Enduro 2018 – Preview

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου διεξάγετε ο 10ος αγώνας Enduro με διοργανωτή τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας.

Ο σχεδιασμός φέτος διαφέρει από άλλες χρονιές καθώς οι αναβάτες θα αγωνιστούν την πρώτη μέρα στο βουνό (περιοχή Σολέας) και τη δεύτερη σε πεδινές διαδρομές στην επαρχία Λευκωσίας.

Τέσσερις διαδρομές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (2 επαναλαμβανόμενες), με την εκκίνηση να δίδετε από το κοινοτικό γήπεδο Κοράκου στις εννέα το πρωί και την πρώτη διαδρομή να ξεκινά στις 09:10. Στις 09:40 ξεκινά η δεύτερη διαδρομή και οι ίδιες επαναλαμβάνονται μετά το ενδιάμεσο σέρβις, η πρώτη στις 11:30 και στις 12:00 η δεύτερη.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο διαδρομές και ο χώρος σέρβις είναι στο δρόμο Σκοπευτηρίου Λευκωσίας. Η εκκίνηση της πρώτης διαδρομής είναι στις 10:10 και της δεύτερης στις 12:30. Ενδιάμεσα θα υπάρξει ανασυγκρότηση και με το πέρας των δυο διαδρομών οι αναβάτες θα κατευθυνθούν στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης για τον τερματισμό.

Συνολικά 60 αναβάτες δήλωσαν συμμετοχή οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της Κυπριακής φύσης. Η μεγάλη αλλαγή στο φετινό Enduroείναι η δεύτερη μέρα η οποία θα διεξαχθεί στην εξοχή παρά στο χώρο της Διεθνής Κρατικής Έκθεσης όπως συνηθίζετο τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και η μη συμμετοχή τετράτροχων μοτοσυκλετών, καθώς η φετινή διαδρομή προσφέρετε μόνο για δίτροχες μοτοσυκλέτες.

Ραντεβού λοιπόν στο βουνό για να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο αγώνα.

10th Enduro 2018 Timetable LEG1

10th Enduro 2018 Timetable LEG2

ENDURO 2018 ENTRY List