1ος Αγώνας Επάθλου Enduro Sprint 2019

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου διεξήχθη στην Αγία Νάπα ο 1ος Αγώνας Επάθλου Enduro Sprint, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου.
Η περιοχή διεξαγωγής του αγώνα ήταν στο δάσος Αγίας Νάπας και συγκέντρωσε αρκετούς διαγωνιζόμενους. Πέραν από τις δίτροχες μοτοσυκλέτες έτρεξαν και τετράτροχες, σε μια διαδρομή η οποία ήταν αρκετά τεχνική με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Συνολικά οι κατηγορίες στον αγώνα ήταν 13 και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια που έκαναν για διάκριση. Ο Μαρίνος Ζιντίλη ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την κατηγορία Champions, ενώ ο Χρίστος Αναστασίου ήταν ο νικητής της κατηγορίας ENDURO E2.
Στην κατηγορία ENDURO E3 αυτός που πρώτευσε ήταν ο Γιώργος Παντελή, ο Αντώνης Ελευθερίου κέρδισε την κατηγορία OPEN ENDURO E2 και ο Άκης Σάββα ήταν ο νικητής στην κατηγορία MOTOCROSS MX1-MX2.
Ο Ιάκωβος Λάμπρου ήταν ο νικητής στην κατηγορία BUGGY OFF ROAD, ενώ ο Αντρέας Παναγή κέρδισε την κατηγορία OPEN MX1. Στην OPEN MX2 νικητής αναδείχθηκε ο Αδάμος Ντοροσιεύσκι, στην OPEN ENDURO E1 πρώτος ήταν ο Αντώνης Μούσιου και στην OPEN ENDURO Ε3 νικητής ήταν ο Γιάννος Νικολάου. Ο Πολύδωρος Πολυδώρου κέρδισε την κατηγορία QUADS ENDURO QE2, και ο Χρύσανθος κέρδισε την κατηγορία QUADS ENDURO QE1. Τέλος στην κατηγορία QUADS RACING QR νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παναγιώτου.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα του αγώνα από όλες τις κατηγορίες όπως επίσης και φωτογραφίες απο τον αγώνα.

Μιχάλης Κοντογιώργης