Home Rally Χώρισαν οι δρόμοι Breen και M-Sport

Χώρισαν οι δρόμοι Breen και M-Sport

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της σεζόν στο FORUM8 Rally Japanόπου ο Breen τερμάτισε 24ος στη γενική μετά απο ένα ατύχημα την Παρασκευή και τα δυο μέρη κατέληξαν σε μια φιλική απόφαση να πάρει ο καθένας το δρόμο του.

Ο Breen επιλέχθηκε για να ηγηθεί της M-Sport για τη σεζόν 2022 και εντάχθηκε στη Βρετανική ομάδα από την Hyundai Motorsport, όπου στο παρελθόν οδηγούσε με μερική απασχόληση.

Τα βάθρα στο Μόντε Κάρλο και την Ιταλία, καθώς και πολλές νίκες στις ειδικές έδειξαν τις δυνατότητες του Breen στο Puma HybridRally1, ωστόσο πολλά περιστατικά σε έξι από τους 13 αγώνες οδήγησαν την M-Sport να αναζητήσει ένα πιο συνεπή οδηγό και η απόφαση ήταν να τερματιστεί το συμβόλαιο του Breen ένα χρόνο νωρίτερα.

«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην MSport και σε όλη την ομάδα για όλα έχουν κάνει για μένα φέτος», είπε ο Breen. «Ήταν μια σημαντική σεζόν, όντας η πρώτη μου με πλήρη εμπλοκή σε ένα Puma και ήταν φανταστική.

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα να είμαι μέλος της ομάδας, αλλά τελικά ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Ανυπομονώ για το μέλλον και συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον James Fulton(συνοδηγός)».

Ο επικεφαλης της M-Sport, Rich Millener, αποκάλυψε ότι η ομάδα θα ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση για τη σεζόν 2023.

«Ο Craig είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει ακόμα να πετύχει περισσότερα στην καριέρα. Αλλά η ομάδα αισθάνεται ότι χρειαζόμαστε μια νέα προσέγγιση για το 2023.

Ευχόμαστε στον Craig και James καλή τύχη για το μέλλον και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη σεζόν και στην εξασφάλιση μιας ανταγωνιστικής σύνθεσης για το Puma HybridRally1».

Exit mobile version