Φιλανθρωπικός αγώνας 4×4

Διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία από την κοινότητα Μοσφιλωτής με την υποστήριξη του ΚΟΦΑ (Κυπριακό Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου), φιλανθρωπικός αγώνας ακριβείας 4×4 την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι είχαμε τον διαχωρισμό των διαγωνιζομένων σε τρείς, την Κ1, Κ2 και Κ3. Επίσης ο αγώνας διαχωρίστηκε και σε τρείς διαφορετικές πίστες, από τις οποίες είχαμε δύο διελεύσεις από τον κάθε διαγωνιζόμενο, πλην της κατηγορίας των πολιτικών αυτοκινήτων.

Σημείο αναφοράς ήταν η συμμετοχή του κοινοτάρχη Μοσφιλωτής κύριου Οδυσσέως σαν διαγωνιζόμενο στα πολιτικά αυτοκίνητα αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία (δίδυμους) διαγωνιζόμενους.

Για την ιστορία στην κατηγορία Κ1 (Extreme) επικράτησε ο Αργύρης Αντωνίου, στην δεύτερη θέση ο Κύρος Αρτεμίου και το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Κλείτος Κυπριανού.  Στην κατηγορία Κ2 είχαμε την επικράτηση του Παναγιώτη Νικολάου, δεύτερη θέση τον Ανδρέα Λυμπιανό και στην τρίτη θέση τον Μιχαλάκη Κωνσταντινίδη. Τέλος στην κατηγορία Κ3 (πολιτικά αυτοκίνητα) είχαμε την επικράτηση του Μαρίνου Αριστοδήμου, στην δεύτερη θέση κατατάγη ο Χρίστος Λαδάς και τρίτος ο Κύρος Πανάος.

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τις απονομές των τροπαίων στην καφετέρια της περιοχής.  Τα τρόπαια ήταν μια ευγενική χορηγία του πρώην κοινοτάρχη Μοσφιλωτής, είς μνήμη της συζύγου του η οποία έχασε την ζωή της σε αεροπορικό ατύχημα. Με την ολοκλήρωση των απονομών μια μικρή αντιπροσωπεία μεταβεί στην οικία της οικογένειας για την οποία διοργανώθηκε η όλη εκδήλωση και τους παρέδωσαν τα καθαρά έσοδα.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε διοργανωτές και διαγωνιζόμενους για την πρωτοβουλία τους. Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι εκδηλώσεις σαν και αυτή θα μας βρουν υποστηρικτές στην όλη τους προσπάθεια.

Μιχάλης Κοντογιώργης