Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ -νερό και χΡώμα”

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και η Οργανωτική Επιτροπή του CMF Rally Of Cyprus 2022 σας προσκαλούν την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου και ώρα 3:30 μ.μ στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ -νερό και χΡώμα». Η εκδήλωση θα γίνει παράλληλα με τον τερματισμό του CMF Rally Of Cyprus στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου. Στον ίδιο χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα διεξάγεται και η Έκθεση Boyz Stuff Show.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς από το νερό και χΡώμα, «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ» της κεραμίστριας ´Αντρης Ευριπίδου Αταλιώτη με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος ΑΛΜΑ του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου ((κέντρο ανάπτυξης δεξιοτήτων του παιδιού).

To “νερό και χΡώμα” δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές, τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές και πινέλο ώστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις καρδούλες. Τα παιδιά με τις οικογένειές τους θα μπορούν να προμηθευτούν το κουτάκι που περιέχει όλα τα υλικά στην τιμή των €5 και να ζωγραφίσουν παρέα με τους οδηγούς και συνοδηγούς του CMF Rally Of Cyprus 2022 τη δικιά τους ξεχωριστή καρδούλα. Στο χώρο θα παρευρίσκονται για να ζωγραφίσουν μαζί με τα παιδιά, τόσο ο πρωταθλητής Σίμος Γαλαταριώτης όσο και ο ηθοποιός και οδηγός αγώνων Μιχάλης Σοφοκλέους μαζί με όλα τα πληρώματα που θα βρεθούν στη ράμπα του τερματισμού. Παράλληλα, την όλη προσπάθεια θα στηρίξουν και οι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στο φετινό 18ο Boyz Stuff Show

Η πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κας. Αννίτας Δημητρίου ενώ την όλη εκδήλωση υποστηρίζει η εταιρεία Psaltis Auto Parts.