Το Finalissima 20 Years θα διεξαχθεί στην Ινδονησία με συμμετέχοντες Drifting Legends!

Ο κόσμος των drift είναι έτοιμος να πάει στην Τζακάρτα για μια εντυπωσιακή γιορτή που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των 20χονων του International Drift Kings. Ο αγώνας επ’ ονόματι “Finalissima 20 Years” υπόσχεται ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, παρουσιάζοντας κορυφαίους drifters από όλο τον κόσμο. Αυτή η μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου στο Sentul Otopark σε συνεργασία με την Belklo Motorsport, η οποία διοργανώνει επίσης το Εθνικό Πρωτάθλημα της Ινδονησίας BMC.

Αυτό το γεγονός ορόσημο θα είναι ως ο τελικός γύρος του Drift Kings Asia 2024, προσελκύοντας διεθνείς πρωταθλητές και θρύλους για μια αναμέτρηση όπως κανένας άλλος. Οι οπαδοί θα απολαύσουν συναρπαστικές μάχες από τους καλύτερους drifters, όπως:

– Daigo Saito από την Ιαπωνία, πρωταθλητής D1GP, FD και 2018 Drift Kings Nations

– Γιώργος Χριστοφόρου από την Κύπρο, 2023 Drift Kings Europe Champion

– Fazreen από τη Μαλαισία, 2023 Drift Kings Asia Champion

– Davide Dorigo από την Ταϊλάνδη, 2022 Drift Kings Asia Champion

– Xuan Gao από την Κίνα, γυναίκα οδηγός FD Japan και VIP καλεσμένοι

Επιπρόσθετα ο αγώνας θα περιλαμβάνει κορυφαίους οδηγούς από την Ινδονησία και τη Νοτιοανατολική Ασία, μαζί με μια επιλογή από VIP οδηγούς που θα ανακοινωθούν σύντομα. Αυτή η συγκέντρωση ταλέντων υπόσχεται μια «Μάχη των Τιτάνων», ένα θέαμα που δεν έχει προηγούμενο, γιορτάζοντας τέλεια τις δύο δεκαετίες της διεθνούς σειράς Drift Kings.

Η Ινδονησία, μια όμορφη και φιλόξενη χώρα, προσκαλεί ξένους οδηγούς να συμμετάσχουν σε αυτό τον αγώνα, μόνο με πρόσκληση. Όπως πάντα, αναμένετε ένα Drift Kings υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων δύο από τους πιο γνωστούς κριτές των drift: τον Vernon Zwaneveld από την Ολλανδία και τον Bull Zai από τη Μαλαισία.

Ελάτε μαζί μας για ένα απίστευτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση υψηλής ταχύτητας, καπνού και καμένων ελαστικών. Το “Finalissima 20 Years” είναι κάτι περισσότερο από ένα γεγονός. είναι μια γιορτή της αριστείας, ένας φόρος τιμής στα 20 χρόνια συναρπαστικών αγώνων και μια ματιά στο μέλλον αυτού του συναρπαστικού αθλήματος.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης: Finalissima 20 Years / Drift Kings Asia- Ημερομηνία: 22-24 Νοεμβρίου 2024- Τόπος διεξαγωγής: Sentul Otopark, Τζακάρτα, Ινδονησία- Τοπικός υποστηρικτής: Belklo Motorsport.

Ο Michael Procureur, Διευθύνων Σύμβουλος του Drift Kings, σχολίασε: Μαζί με την ομάδα Belklo, έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε αυτό το γεγονός! Από το 2005, έχουμε αποδειχθεί ότι είμαστε η πιο ανθεκτική σειρά και θέλουμε να γιορτάσουμε το τέλος της 20ης σεζόν με στυλ. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην ομάδα της Belklo και στον Sentul Otopark για αυτό το έργο, καθώς επίσης και στον εκπρόσωπο της DK Asia BullZai.

Βάλτε σημείωση και μην χάσετε αυτό το ιστορικό γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε στο office@driftkings.com. Σειρά Ασίας 2024- Γύρος 1: 26 Οκτωβρίου, Μαλαισία- Γύρος 2: 27 Οκτωβρίου, Μαλαισία- Γύρος 3: 23 Νοεμβρίου, Ινδονησία- Τελικός: 24 Νοεμβρίου, Ινδονησία.

Γιορτάστε μαζί μας καθώς κλείνουμε ένα κεφάλαιο 20 χρόνων με αξέχαστες στιγμές drift και ετοιμαστείτε για ακόμα πιο συναρπαστικές εποχές!»

Drift Kings