Το πρώτο επίσημο αγωνιστικό Drift Car της WD-40 είναι Κυπριακό!

H παγκοσμίου φήμης εταιρεία WD-40 επενδύει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους αγώνες Drift συμμετέχοντας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κύπρου. Για τη σεζόν του 2021 η ομάδα του Δαυίδ Δαυίδ αποτελούν την επίσημη ομάδα Drift της WD-40 ξεκινώντας από την πρεμιέρα του θεσμού την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο οδηγός του WD-40 Nissan Silvia S15 Δαυίδ Δαυίδ, δήλωσε:

«Είναι τιμή για μένα που το πρώτο αυτοκίνητο με λογότυπα της WD-40, μιας τεράστιας εταιρείας είναι Κυπριακό. Είμαστε περήφανοι που οι κόποι μας και η καλή δουλειά που κάνουμε, τελικά αναγνωρίζονται. Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Leo Patriotis Ltd για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο Δαυίδ Δαυίδ έκανε την πρώτη του επαφή με αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Drift στην ηλικία των 19 ενώ έλαβε μέρος σε αγώνες το 2013. Είναι ένας οδηγός που έχει να επιδείξει νίκες και πολλές συμμετοχές σε αγώνες εκτός συνόρων ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Drift της Κύπρου. Όπλο του, ένα NissanSilvia S15 με ένα θηριώδη 2JZ κάτω από το καπό. Κάτι που το κατατάσσει σαν ένα από τα πιο γρήγορα Drift Cars του Κυπριακού πρωταθλήματος.

WD-40

Το παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brandπαγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις!

Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.