Το ολότελα νέο LEXUS NX ανάμεσα στους αστέρες στην Τελετή Λήξης του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Lexus, για 5η συνεχή χρονιά, υπήρξε ο επίσημος συνεργάτης της Bienale Βενετίας, όπου μέσω ενός στόλου 35 αυτοκινήτων εξασφάλισε τις VIP μεταφορές των αστέρων του σινεμά. Ως ο επίσημος συνεργάτης μετακίνησης του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Lexus είχε την τιμή να συνοδεύσει στο κόκκινο χαλί πολλούς καλεσμένους με την πλήρη ηλεκτροκίνητη γκάμα των SUV – των μοντέλων NX, UX και RX – μαζί με το ES sedan και τη ναυαρχίδα LC κουπέ. Σε αυτά προστέθηκε το UX 300e, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Lexus και το πολυβραβευμένο LC Convertible.

Jennifer Lopez and Ben Affleck arrive on the red carpet ahead of the “The Last Duel” screening during the 78th Venice Film Festival on September 10, 2021 in Venice, Italy.

Στην τελετή λήξης του φετινού φεστιβάλ παρέστησαν οι Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Dakota Johnson, Kristen Stewart, Matt Damon, Tim Roth, Jane Campion, Silvio Orlando, Toni Servillo και Paolo Sorrentino, οι οποίοι ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που έφθασαν στο Lido της Βενετίας με οχήματα Lexus.

Matt Dillon and Christopher McDonald arrive on the red carpet ahead of the “The Hand Of God” screening during the 78th Venice Film Festival on September 02, 2021 in Venice, Italy.

Φέτος, η Lexus υποστήριξε επίσης την παρουσίαση του “Poltrone Rosse” από τον πρεσβευτή, ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Edoardo Leo μαζί με την UNITA, την Εθνική Ένωση Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Διερμηνέων. Το “Poltrone Rosse” είναι μια πρωτοβουλία συλλογικής χρηματοδότησης για την υποστήριξη καλλιτεχνών, καθώς ο τομέας τους ήταν ένας από εκείνους που επλήγησαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συγκεκριμένα, παρέχει υποστήριξη σε γυναίκες καλλιτέχνες που λόγω εγκυμοσύνης αναγκάζονται να απέχουν από την εργασία τους.

Penélope Cruz arrives on the red carpet for the closing ceremony during the 78th Venice Film Festival on September 11, 2021 in Venice, Italy.

Μια σειρά από κόκκινες πολυθρόνες–πανομοιότυπες με τις πολυθρόνες των κινηματογράφων-εγκαταστάθηκε σε μια πλατεία της Βενετίας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Όπως και στον κινηματογράφο, οι λάτρεις του σινεμά είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να καθίσουν σε μία από τις κόκκινες πολυθρόνες και να παρακολουθήσουν δημοφιλείς προσωπικότητες του κινηματογράφου να περιγράφουν το πάθος τους για τη μεγάλη οθόνη, να μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες από τα παρασκήνια και να αποκαλύπτουν εμπειρίες που αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία του κινηματογράφου στη ζωή και την προσωπική τους ανάπτυξη.

www.lexus.com.cy